resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 474
    selçuk ile yekta ile maça çıkıp selçuk - bilal'le maça çıkamayan takım mı? yekta melo'ya falan mı evrildi haberimiz yok? benim bildiğim yekta kasımpaşa'da forvet arkasında oynuyordu ama? yekta ile bilal iki orta saha oyuncusu. pek tabiki ikisini kıyaslarsın. burada selçuk'la melo'yu değil, bilal'le yekta'yı kıyaslıyoruz. alakasız oyuncular değil yani.

    bir diğeri dzemaili, yekta, furkan, umut vsr gider mi gitmez mi meselesi... umut ve furkan zaten giderler. orada bir sorun olmayacağı aşikar. ikisinin de geçen sene talipleri olmuştu, bu sene de bulurlar ve giderler. dzemaili ve yekta diğer ikisine oranla daha zor gidebilir ama onların da gitme ihtimalleri yüksek. hamza hoca daha geçen sene devre arasında yekta isterse gidebilir demişti ki bu oyuncuların talipleri de var basından duyduğumuz kadarıyla.

    biz bilal bunlardan daha fazla katkı verir diyoruz. bunlar var diye bunlardan daha iyi bir oyuncuyu almayacak mıyız? şişkin bölge olsa bile hamza hoca 3 aydır kadroyu 25'e düşürücem diye bağırıyor. biraz sabredin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın