resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 471
    bir milyon defa söylendi yine söyleyelim. kendisinin yeteneklerine laf eden çok yazar yok. asıl soru kadronun şişkin bölgesine gelmiş olmasıdır. yekta kurtuluş' u hiç sevmem ve beğenmem ama bilal kısa ile yekta' yı kıyaslamak son derece yanlıştır. selçuk inan ve yekta kurtuluş ikilisi ile maça çıkarsınız ancak selçuk inan ve bilal kısa ikilisiyle oynayamazsınız. bu kadar basit.

    jem ve bilal gelmeden dzemaili, yekta, furkan, umut gibi adamları göndersek eyvallah derdim ama şuan sadece kadroyu şişiriyorlar ve bu saydığım futbolcuların gitmesi hiç kolay değil. dzemailiden hiç bir beklentim yok ama adama 2 milyon euro veriyoruz ve göndermemiz zor gibi görünüyor. bilal bence dzemailiden iyi futbolcudur ama dzemaili elimizde patlamışken bilal' e hiç gerek yok. zaten selçuk ve wesley kolay kolay maç kaçıran oyuncular değil.

    bu sene kaderimizi bilal kısa' nın bir kaç maçta skora yapacağı katkı değil, melo' nun yerine almadığımız futbolcunun yüzünden yiyeceğimiz goller belirleyecek.

    edit: yekta' nın melo olduğunu söylemiyorum iyi okursanız, kasımpaşada ne oynadıysa oynadı şuan daha defansif bir oyuncu. geçen maçlarda yekta-selçuk ikilisi ile oynadık ama aynı şekilde bilal-selçuk ikilisiyle oynayamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın