resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1878
    kötü futbolcu değildir.
    hatta galatasaray standartlarında oldukça iyi futbolcudur.

    ancak en büyük şanssızlığı sağında 2012 yılının eboue'si, önünde 2012 yılının tempolu melo'su, selçuk inan'ı ve elmander'inin olmamasıdır.

    adam orta sahanın defansa hiç derinlik katmadığı bir takımda sezon boyunca rakip hücumcularla ve üstelik sürekli yerini kaybeden 2 tane bekle birlikte karşı karşıya kaldı. buna rağmen sergilediği performans bana göre kötü değildi.

    takım tempolu orta saha ve sağ bek diye bağırıp duruyor. şimdi sen bu adamın önüne alex song ve obi mikel'i ve de sağına fazla değil wolfsburg'dan sebastian jung yada mönschengladbach'dan julian korb gibi bir bek koyup da izlesen eminim defansif yetenekleri hakkında çok farklı sözler edersin.

    galatasaray'ın defans ikilisini değiştir. thiago silva ve pique'den oluştur. aynı filmi izlemeye devam ederiz. yine çok açık vereceklerdir. geri dörtlünü sürekli rakip hücumcularla başbaşa bırakırsan kaçınılmaz son budur.

    o yüzden ne forvet transferi, ne de sağ açık transferi...
    galatasaray en az 1 savaşçı, tempolu ortasaha ve en az bir sağ bek almalı.

    para mı yok. sağ beki gidip almanya'dan bulsunlar. çoğu futbolcusunun altyapıda aldığı temel futbol eğitimi bizim o bölgedeki sorunlarımızı çözer. tek kurşunun varsa onu da orta sahanın göbeğine enerjisi bitmeyen bir boğa almak için sıkacaksın. kimse merak etmesin sneijder, podolski, yasin ve burak 4'lüsü rahatlıkla şampiyonlar ligi'ni de, ligi de idare eder. yeter ki arkaları sağlam olsun. ancak bruma'yı göndermeyeydik iyiydi. sinan gümüş'le beraber elimizde rotasyon oyuncusu olarak fayda sağlardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın