resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7184
    galatasaray'ın temel problemlerinden birini oluşturan futbolcu. gerçi bu konuda asıl suçlu demekte haksızlık bir yerde kendisine. ancak galatasaray'da yeniçerilik diye bir gerçek var ve kendisi sabri ve burak'la birlikte bu işin çete başları konumundalar. sezon içerisinde hep destekledim selçuk'u ancak belirli gerçeklerden hiç konuşmadan sezonluk övmeye, olumlu eleştirmeye çalıştım. ama yaptığı bazı hatalar var ki bunlar cidden gelecek adına soru işareti.

    1-kendisini objektif bir şekilde değerlendiremiyor selçuk. mesela kendisini yuhalayanları ben onları galatasaraylı olarak görmüyorum diyerek bir kenara atabiliyor. bunlar neden yuhaladı diye bir düşünce yapısı yok adamda.
    2-kaptanlık pazubandını yere atması: hala özür dilemedi. garip garip bahanelerle bu olayı geçiştirdi. trip attı resmen sahada.
    3- 2 tane italyan hocayı yiyen isim oldu. kimse hikaye anlatmasın, ben bu adamın statta 10 metreye pas atmadığını, atmak istemediğini gördüm. hamza gelince bunlar hasır altı edildi. sana o kadar para veren, o kadar sorumluluk yükleyen bir camiaya bunları yapmaya hakkın yok.
    4-sneijder'e gözle görülür şekilde pas atmadı bu adam. eveledi, geveledi vermedi adama topu. ne zamanki hamza geldi birden selçuk sahada sneijder'i görmeye başladı, rolünü benimsedi.

    sonuç olarak takımdan gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. galatasaray'ın artık yabancı-türk olaylarıyla işi olmamalı. bir de hep bizde oluyor şu olay. galatasaray'da çete başları yabancıları soğutuyor takımdan. yaptıkları için teşekkürler ancak özür dilemeyen bir adamın kaptanlığına devam etmesi inanılmaz gerçekten. taraftar unutmuyor işte bazı şeyleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın