resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3845
    "yıldız yıldız diyip duruyorlar, işte geldi yıldız" diyerek burak'ı karşılaması ifade eksikliği değildir, doğru ifadedir. son 3 sezondur takımın en çok gol atan oyuncusuna takımın teknik direktörünün yıldız demesini garip karşılamanıza anlam veremiyorum. size göre burak galatasaray için yetersiz olabilir, bence de bir çok eksiği var, keşke daha komple bir forvetimiz olsa ama artık şunu kabul edin: elimizde bu var ve yıldızımız burak. teknik direktörde elindeki oyuncusunu yüceltiyor normal olarak.

    "burak gibi yıldız forvetlerin kafası rahat olmalı, bu yüzden burak üzerine transfer yapmayacağız kafası rahat olsun" : kusura bakmayın böyle bir ifadesini bulamadım. varsa bile sorun yok.

    "sabri'den iyi sağ bek bulamam diyerek sabri'ye 1.6 milyon euroluk kontrat verdirtmesi": "verdirtmek" derken. sabriye zam yapan yer belli: yönetim. teknik direktörün zam yapmak gibi bir yetkisi yok. velev ki yönetime sabriye zam yapın, menejeride benim kankim dedi (çok mantıklı), suçlu yine sözleşmenin altında imzası olan yönetimdir. ısrarla adres şaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın