resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7065
    kendisi ile sözleşme yenilenmesi sürecinde yaşananlar hakkında benim de bir çift lafım var. bunlar benim iddiamdır, %100 gerçek değildir, kendi tahminlerimi paylaşıyorum diyeyim, başıma iş açılmasın sonra.

    şimdi, her şeyden önce, ben girdim beş dakikada çıktım para konuşmadık falan geçin bu işleri. sen tabi para konuşmadan imzayı atıp çıkacaksın, boşuna mı menajerin var senin. nasıl da çakal açıklama ama değil mi, para konuşmamış paşam. ne kadar şaşırtıcı. sanarsın sneijder başkanla tavla oynerken "abi benim ücreti 4 milyon yapalım" diyor.

    ikincisi, sabri'nin 2 milyon para almasının "tek nedeni" denge dengeoğlu'dur. daha dördüncü yıldızı aldığı gün , sanki peşinden kovalayan varmış gibi, sabri evladımızdır, şöyle değerlimizdir, böyle kıymetlimizdir, onla devam etmeyi çok istiyoruz diyip piyasasını "bilerek" veya "bilmeyerek" (ki kendi görüşüm tamamen kasti olaraktır) kulüp içi piyasasını arttırmıştır. o saatten sonra teknik direktörünün kameralar önünde devam etmeyi çok istiyoruz açıklaması yaptığı adama 2 istedimi vermek zorunda kalırsın.

    üçüncüsü, peki denge dengeoğlu neden sabri'yi takımda tutmak istiyor konusu. çok iyi futbolcu olduğu için değil tabi ki. denge dengeoğlu sabri'yi takımda tutmak zorunda. çünkü galatasaray futbol takımı devre sistemiyle, abi sistemiyle yönetiliyor içeriden. takımın abileri ne derse o oluyor, ne isterse o yapılıyor. ve bu abiler arasında sözü en çok geçen oyunculardan biri sabri. yani sabri senin yanındaysa, takımı kontrol etmek kolaylaşır. eh, sabri de saf değil ya,ona hayatının kıyağını yapan hocayı destekleyecektir tabi.

    sonuç olarak, kardeşimiz 2 milyonu kaptı. zenginin malı da anca işte biz züğürtlerin çenesini yoruyor. ama benim bir kuruş hakkım varsa o parada ne denge dengeoğluna ne sabri sarıoğluna helal etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın