resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7064
    geçen sezon -yanlış hatırlamıyorsam- 15 nisan 2015 manisaspor galatasaray maçı'ında sahaya kaptan olarak çıkan melo oyundan çıkarken yerini sabri sarıoğlu'na bırakmıştı. melo kaptanlık pazubandını sabri'ye vermiş, sabri de pazubandı takmayarak emre çolak'a vermişti. sabri'nin hal, hareket ve tavırlarından memnuniyetsizliği net bir şekilde belli oluyordu. yani pazubandı jest için emre çolak'a vermemiş, tamamen trip atmak için vermişti... gelelim bugüne; dün oynanan 14 temmuz 2015 galatasaray sv ried maçı'ında ikinci yarıda oyuna giren sabri sarıoğlu bu kez koluna kaptanlık pazubandını geçirdi.

    çok merak ediyorum birkaç aylık süreçte ne değişti? geçen sezon kaptanlık konusunda tavır yapan sabri sarıoğlu bu sezon neden yapmıyor?

    sözleşmesinin yenilenmesi kendisinin tasarrufunda değildi. hele hele zamlı yenileme tamamen yönetimsel bir hataydı. ben burada sabri sarıoğlu'na kızmam, onunla bu şartlarda sözleşme imzalayan yönetim kuruluna kızarım. ama bu kaptanlık olayındaki -sözleşme öncesi ve sonrası- iki farklı tavrının savunulur hiçbir tarafı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın