resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3831
    kendisinin ne olduğunun farkına varmayan bir avuç insan kaldı, onlar da zaten ya inatlarından savunmaya devam ediyorlar, ya da haddinden fazla optimistler.

    galatasaray'da hamza hamzaoğlu dönemi bitmiştir, bu işin resmiyete dökülmesi için rezalet sonuçların alınmasını bekleyecek kukla yönetim, şampiyonlar ligindeki hezimetlerden sonra mecbur kalacaklar çünkü. bu zihniyetteki bir insan fazla bile kaldı galatasaray'da.

    olan galatasaray'ın heba olup giden sezonuna olacak. zaten çöplük olan florya'ya eklenen bilal kısa gibi, jem karacan gibi ilavelerle, komisyon ve hırsızlık söylemleriyle hatırlanacak bu galatasaray'ın sözde evladı.

    neyin evladıysa artık, hasbelkader galatasaray'da 3-4 sene top oynayan herkese evlat, çocuk muhabbeti kadar iğrenç bir şey var görmedim. sercan yıldırım'a bile galatasaray'ın çocuğu diyenlerin, bu, fenerbahçeli olduğunu her mikrofona açıklayan tipe efsane, çocuk, evlat demesi normal.

    adam fenerbahçeli işte, emre belözoğlu'nun yolu nasıl keşistiyse bunun da öyle kesişmiş, oynamış, parasını kazanmış, çekmiş gitmiş. sözleşmeyle, parayla, pulla kulüp forması giyip galatasaraylı gözüken insanlara efsane deniliyorsa, emre belözoğlu en has evladıdır galatasaray'ın, kimse de kusra bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın