• 104
    hamza hamzaoğlu ve cüneyt tanman'dan önce ünal aysal denilen şahsiyetin damına koyduğu dengelerdir.

    çapsız adamların takıma doldurulması, kontartlarının şişirilmesi ile takım bu hale gelmiştir.

    http://galeri12.uludagsozluk.com/...a-girmesi_764114.jpg

    bu fotoğrafta olduğu gibi bu çapsızları zengin eden, porsche'ye bindiren ünal aysal'dır. drogba'yı gönderip burak denilen kazmayla astronomik sözleşme uzatan aysal'dır. tarık çamdal hiçbir şey yapmadan 1.2 milyon euro para alıyorsa, alex telles ve yasin öztekin dışında 2014 ocak ve yaz döneminde yapılan tüm transfer harcamaları çöpe gittiyse bu da aysal ve ekibinin hatalarıdır. aksini iddia eden de azılı aysalcıdır, gerçekleri çarpıtmaktadır.

    bu çöpleri takıma hamza hamzaoğlu doldursa yine tepkiyi anlarım da aksi durumda reaksiyonlar gayet komik oluyor.

    tek vurulabilecek nokta bilal kısa ki o adam şimdiye kadar antrenman ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansıyla lig için skora etki edecek bir oyuncu izlenimi vermektedir. yekta, dzemaili vb. fayda sağlamayan adamların aksine bilal kısa'nın şutu var, pası var, skora-oyuna etki edecek hamleleri vardır.

    takım içi dengeleri ağzına sakız eden anti-hamzacılar, burak kazmasına yapılan sözleşmeyi açıklayın da görelim bakalım nasıl savunacaksınız efsane başkanınızı. o değil de drogba neden gönderildi? 30-40 metreden kaleye vurduğu için mi?

    hamza hoca döneminde drogba'nın kontratı yenilenmeseydi ve burak yılmaz ile böyle bir sözleşme imzalansaydı, edilecek hakaretleri ve küfürleri tahmin etmek hiç de zor değil. ama o hamleleri ünal aysal yaptı, dokunulmazlık var adamda laf edemiyoruz, sorumlu olmasa bile hamza'ya sallıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın