resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3805
    kendisi hakkında artık olumlu düşünemiyorum, hep art niyet arıyorum çünkü bizi öyle bir psikolojiye soktu ki çıkmamız çokta kolay olmayacak gibi, sanırsın şampiyon olup 4. yıldızı ilk takan değil de ligi 8.bitiren takım taraftarıyız. bazı arkadaşlar kendisinin 1-2 maçta hata yaptığını ve hatasını kabul edip özür dilediğini ama bizlerin bu özürden anlamadığını belirtmiş kendince gayet güzel bir yorum yapmış, arkadaş hamza hoca geldikten sonra neredeyse her maç sonu "hata yaptım, hatalarımızdan ders çıkaracağız takımım adına özür dilerim" vb. açıklamalar yapmadı mı? hepimiz insanız ve hata yapabiliriz ama bu hatalarımızdan ders çıkarmıyor ve aynı hatayı defalarca yapıyorsak kusura bakmayın bu hata değil iş bilmezliktir. biz hamza hocayı başarısız göstermek istemiyoruz aksine kendisinin çokta başarılı olmasını istiyoruz çünkü o'nun başarısı galatasaray'ın başarısı olacaktır ama sanırım kendisinin başka planları var. benim mi gözümden kaçıyor bilmiyorum ama ne şenol hoca'nın ne de pereira'nın her gün açıklama yaptığını görmüyorum ama hamza hoca her gün olağan basın demeçlerini hiç eksik etmeyip bizi iyice komaya sokmaya çalışıyor.

    - "burak kalibresinde futbolcular 15-20m euro" demiş kendisi
    hocam gözünü seveyim git cüneyt bey ile görüş seni kıracağını zannetmiyorum, şu burak'ı satılık listesine bir koyalım hepimiz görelim ak koyunu kara koyunu,

    - bu sezon "avrupa'da doğrudan başarılı olalım" diye bir hedefimiz yok. daha büyük başarıları 3-5 yıl içinde planlıyoruz.
    hocam şuanki yaş ortalamasını düşünürsek maalesef 3-5 yıl içinde elimizdeki futbolcular emekli olacak, haa diyorsan ben aralarına gençleri alıp 3-5 yıl içinde parlatacam o zaman ayrı. kusura bakma biz salak olduğumuz için bunu düşünemedik

    - "robben'e hayır demem ama standartlarımıza uymalı"
    hocam standartlarınızı öğrenme şansımız var mı?

    - "felipe melo ayrılırsa yerine hakan balta'yı, hamit altıntop'u ya da wesley sneijder'i kullanabilirim."
    tabi ki karar senin ama ben o bölge için aslında muslera'yı düşünmüştüm zira elleri küçük olduğu için kalede pek başarılı olacağını zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın