resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3771
    hamza hocayı seven birisi olarak savunmaya çalışayım:

    "felipe melo ayrılırsa yerine hakan balta'yı oynatabilirim" : fantastik bir açıklama, bırakın melo'nun yerine oynamayı, melo takımda kalsa bile o mevkiye iyi bir yedek lazım ve bu kişi hakan balta değil.

    "herkes forvet diyor ama burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım ? " : aynen katılıyorum. yedek bir burak mevcut kadroda lüks maalesef. daha öncelikli eksiklerimiz var.

    "burak yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. senin durumun buna müsait mi?" : aynen katılıyorum.

    "forvet alacağız ama podolski de forvet olarak kullanabileceğimiz birisi. almasak da bir şey olmaz ama transferi düşünüyorum" : bir öncekiyle çeliştin hocam. kafan karışmış.

    (makina mühendisi uyardı, ömer niyaz'dan bahsediyormuş, kafası karışmamış. ömer niyaz konusunda benim kafam karışık olsa da maliyeti düşük bir yedek forvet alınabilir. hamza hoca ömer niyaz'a güveniyorsa, çok karşı çıkmamak lazım.)

    "bu sezon 'avrupa'da doğrudan başarılı olalım' diye bir hedefimiz yok. daha büyük başarıları 3-5 yıl içinde planlıyoruz" : gerçekçi. orta ve uzun vadeli bir planlama yapmadan avrupada başarı zor. geçen yıl saçma sapan bir kaos ortamı vardı. arsenal deplasmanına melonun liberoda oynadığı bir 3-5-2 ile çıkmıştık! bu yıl şanslı bir kura ile gruptan yine çıkabiliriz ama sonrası zor. hamza hocanın "avrupada başarı" derken en az şampiyonlar ligi çeyrek finalinden bahsettiğini varsayıyorum. burada kendisine sorulması gereken soru: 3-5 yıl içinde avrupada başarı için nasıl bir planınız var?

    "fenerbahçe 4 sezondur maksimum 1-2 transfer yapıyor. onlar bütçelerini beklettiler, beklettiler şimdi harcıyorlar" : gereksiz, sanane hocam fb'den.

    "podolski & yasin'i dönüşümlü oynatacağım." : tamam güzel ama diğer kanat? sanırım buraya olcanla dönüşümlü oynayacak bir transfer geliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın