resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3759
    yaptığı her açıklamada kendisine karşı olan sevgim, saygım daha da azalıyor. galatasaray teknik direktörü nasıl böyle kafada bir adam olabilir? herkes forvet istiyor ama forvet alırsam burak yılmaz'ı nerede oynatacağım diyor. yahu çıldıracağım ya nasıl böyle bir kafa olabilir nasıl çıkabiliyor bu cümleler bir insanın ağzından? hocam bak, niye forvet istiyor takım? burak yetersiz çünkü, burak yetersiz diye forvet istiyoruz sen burak yılmaz nerede oynayacak o zaman diyorsun.

    "alacağımız yabancı bir stoper semih kaya gibi canını dişine takar mı?" lan iyi bir stoper olmadıktan sonra sahada kendisini öldürse ne yazar? o zaman nerede deli gibi koşan, kendini yırtan türk varsa al takıma -ki eminim bunu istiyor- sat yabancıları sadece mücadele etsinler saçma sapan maçlar izleyelim.

    "illa yabancı yıldız mı olmak zorunda, türk yıldızlar olmaz mı?" yani artık bu cümleye ne denir ki? hamza hocacığım, canım benim kimse senden yıldız istemiyor. yabancı sınırı kalkmış, o paraları vereceğin türk oyuncuların yerine, onlardan daha çalışkan, daha yetenekli olanları yarı fiyatına alabilirsin artık.

    aslında daha yazacak çok şey var ama bazıları 3. kişilere hakarete girer, bazılarını da ileride takımın hezimete uğrayacağı maçların sonuna saklıyorum. umarım yapılan hataların bir an önce farkına varılır ve doğru hamleler yapılır. bu şekilde olmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın