• 151
    selamun aleykum, uzun zamandir sozluge giremiyorum. en son bi sinir aninda girip hos olmayan sozler sarfettim hamza hocayla ilgili. sonra entry'm silinmis zaten. pek onemi kalmadi yani. telefondan yazdigim icin yazim hatalariyla dolacagini dusundugum bu entry'e baslamadan once siz sevgili sozluk uyelerinin kadir gecesinin mubarek olmasini umuyorum ve basliyorum.

    yaklasik 4 gundur kafa patlatiyorum sozluk. isten arta kalan zamanda kafamdan hesaplar kitaplar yapiyor kulubun icinde bulundugu bu minik kaos ortamindan nasil cikacagini dusunuyorum. rakibimiz iki tane ust duzey oyuncuyu yonetim kurulundaki godomanlarin bagislariyla alirken, borc odemekten yorulmus yonetimimize yapilan bagislari dusunuyorum. ulan 2.el otobus de iyi ha, bana da bagislasalar haftasonu arkadaslari ayarlar toplanir bodruma kacar bi piknik yapar 2-3 koy gezer doneim diye dusunuyorum. ve aklima hep tek bir kelime geliyor. "sabir". su an turkce karakter kullanamadigim icin sabir kelimesini sabri diye okuyup icinden yonetime sovenler olabilir. haklilar da, hak veriyorum. yapilan elestirilerin coguna katiliyorum. ama icimden bir ses, yigidi öldür hakkini ver diyor. bakiyorum, bu adamlar ne transferler yapmislar. 1-bilal kisa. maas/kalite endeksinde cok uygun oldugu asikar. 2-jem karacan, bence savunulacak bi yanı yok. büyük kumar. ama bonservissiz. 3-podolski, iyi transfer ama taraftarin yildiz beklentisini karsilamadi 4-carole, gelecege yonelik bir hamle.

    simdi bakiyorum sozluk. 3,5 m€'ya amrabati satip, 2,5m €'ya podolski alan bir yonetime sabir gostermemiz gerekiyor. medya maddi destekli fenerin transferlerini gözümüze sokarken, bize de cok yuksek futbolculari yaziyor. bilmiyorlar mi kulup zor durumda, biliyorlar. amac beklenti yukseltmek. beklenti'yi ibra'ya cekiyorlar ki yarin obur gun gomez geldiginde 'kronik sakat adam aldiniiiiz" diye isyan edelim. oyuna gelmeyelim, sakin kalalim. ek transfer butcesi olustu, ne kadar uzulsek de melo gitti ve takim dinamigine uygun olabilecek kosan,basan ortasaha icin yer,para ve maas butcesi acildi. simdi sakin olalim. basarisiz olan diger takimlar alel acele bulduklarina saldirsinlar, biz sakinligimizi koruyalim transferleri bekleyelim. guvenelim. her okudugumuz roportajdan sonra gaza gelmeyelim. unutmayalim ki cuneyt tanman podolskiyle de ilgilenmiyodu, simdi adam utanmasa gs tv'de haberleri sunacak aq. sosyal medyada falan her yer podolski. yani demem o ki abilerim kardeşlerim. lince baslamak icin erken. eger bekledigimiz transferler olmazsa beraber linc edelim. toplanma yeri olarak da benim evin önü gayet uygun. opuyorum. allah'a emanet olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın