resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1279
    --- alıntı ---

    altyapı döneminden itibaren kondisyonum hep yüksek oldu. geçtiğim her laktat testinde daima ilk üçe girdim, çoğunlukla da birinci oldum. 1860 münih'te de işe laktat testiyle başlamıştık ve herkes çıkan sonuca şaşırmıştı. eskişehirspor'da da aynı durum devam ediyor. kondisyonum çok iyi ve maçlarda sürekli ileri-geri çalışmak beni zorlamıyor.

    uzun süreli tatillerde sadece 1 hafta dinlenirim. fazlası beni rahatsız eder. sonrasında almanya'daki fitness kulübümde çalışmaya ve ormanda koşmaya başlarım. zaten kulüpten bize bir antrenman programı verirler. o programı uygulamazsanız fit kalmanız mümkün olmaz. yaz tatillerinde çalışmaktan da gocunmuyorum. kulaklığımdan müzik dinlerken ormanda temiz havada koşmaktan keyif alıyorum.

    arkadaşlarım gezmeye giderken ben evde kalıp dinlenirdim. her zaman profesyonelce yaşadım. babam da beni bu yönde uyarır, "eğer futbolcu olmak istiyorsan, bana söylediğin gibi hayalin futbolcu olmaksa profesyonelce yaşamalısın. eğer böyle yaşamazsan bir gün gelir önünün kesildiğini görürsün" derdi. profesyonelce yaşamanın dışında annemin ve babamın da futbolcu olmamdaki etkisi çok büyük. dediğim gibi babam her zaman yanımdaydı. annem de hep futbolcu olma kararımın arkasında durdu. yetenek ve çalışma azmi bir çok gençte var ama bazıları da sırf aileleri gereken desteği vermediği için futbolcu olamayabiliyor.

    ay-yıldızlı formayı sürekli giymek, kalıcı olmak istiyorum. kulübümle kontratım sezon sonunda bitiyor ama dediğim gibi eskişehirspor'u ailem gibi görüyorum. sezon sonunda benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum. geleceği çok fazla düşünmek istemiyorum. iyi performans gösterirsem zaten önümdeki kapıların açılacağını biliyorum. bu nedenle profesyonel yaşamaya devam ediyorum. bir yerlere gelebilmek için böyle yaşamam gerektiğini biliyorum.

    --- alıntı ---

    2013'teki bir röportajından kesitler sundum. bu bölümlerde hep profesyonelce yaşamaktan ve çok çalışmaktan bahsediyor. aslında bütün röportajlarında aynı şeyleri tekrarlıyor. bu arkadaş bir gün olacaktır. bizde de olabilir başka takımda da ama geçen sezon olduğu gibi kötü sezon geçireceğini düşünmüyorum. her sezon gittikçe gelişecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın