resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6992
    bu neyin tribi? diye sormak istediğim oyuncu.

    madem aldığın para senin hakkın, madem fazla değil. hadi git herhangi bir avrupa kulübünden al o parayı bakalım? hatta parayı da alma o paranın teklifini al yeter. hatta orada vergiler de daha fazla onu da yok saycaz. madem senin hakkın olan para neden hiçbir avrupa kulübü o paranın yarısını bile teklif etmiyor sana?

    taraftar demek karşılıksız ve çıkarsız olarak destek olan insan demek. söke söke de hesap sorma hakkına sahiptir. kulübe 1 kuruş kazandırmasa bile sorma hakkına sahiptir. bu tüm dünyada böyledir. sabri olmayınca galatasaray'da bir sikim değişmez ama taraftar olmayınca bak bakalım neler değişiyor?

    biz burada bin bir fedakarlıkla bin bir zorlukla maddi manevi aşırı destek olalım. paşamız zaten trilyonerken iki kat maaş alınca laf edemeyelim. neden? çünkü beyimiz rahatsız oluyor. :( ulan ne güzel hayat be...

    ya var ya biz sabri'yi bıraksak gideceği en iyi takım başakşehir lan. hadi belki trabzon alır.

    madem bu kadar galatasaray evladısın galatasaraylılık taslıyorsun bu berbat maddi dönemde çıkıp: ben bu kulüpten yıllarca kazanacağımı kazandım. ben bu takımın kaptanıyım. maddi olarak destek olmak istiyorum deyip düşük bir miktara sözleşme imzalasana. düşük miktar dediğim de yine normal insanlar için çok çok büyük para. biz sana kötü zamanında destek olmadık mı? o zaman çık konuş işte 5 dakikada sözleşmeye imza attım ben galatasaraylıyım diye biz de alkışlayalım. bu kadar basit. nba tarihinin en iyi 4 numarası tim duncan(ki ben spurs çocuğuyum muhabbeti de yapmadan) bu fedakarlığın kat ve katını yapıp taraftarın başına 1 saniye bile kakmıyor. hatta gidip sorsan adama ya ben yaşlandım artık çok büyütülecek bir şey değil falan deyip alttan alır amk.

    ulan ne güzel hayat be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın