resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6961
    yeni sezonda birçok maçta belki de as sağ bekimiz olarak oynayacağı üzere şöyle oturup ciddi ciddi bir sabri analizi yapayım diye düşündüm ama gerçekten çok zor yani sabri yaftası kadar insanı durduk yere negatif ya da komik bir ruh haline büründüren bir şey olamaz herhalde.

    oturup sabri konuşalım yahu sahi nedir bu sabri olayı? mesela şu anki sabri'nin artısı eksisi nedir? bilindiği üzere lakabı "speedy gonzales"tir fakat niyeyse son yıllarda bu gonzales bana o kadar da speedy gelmiyor. gidip de dönemediği, rakibi kovalamaktan aciz kaldığı bir sürü maç gördük ama istese yapar mı yapar, kondisyonuyla veya keyfiyle ilgili bir durum olabilir.

    yok arkadaş yürümüyor işte, dönüp dolaşıp sabri efendinin şeyinin keyfine kalıyoruz. istedi mi istisnasız tüm taraftarı ucundan kıyısından bir şekilde memnun edebilecek tipte bir oyuncu ama kaprisi de yeniçeriliği de malum işte. 10 küsur sene oldu hala sabri konuşuyoruz. dua edelim de dany'e gökten bir şeyler insin böyle birde bire sağ bekliğe evrilsin falan. ne sabri'ymiş arkadaş...

    sıkıyorsa oynama lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın