• 4072
    içinde şirketler bulunduran markadır. bu markanın geleceğinin çok güzel olması için bir kaç temennim var.

    ya rabbel alemin, galatasaray şirketler grubunun satıldığı günleri bizlere göster yarabbi. dedelerden bizi kurtar yarabbi.

    ya ilahel alemin, kulübün üstüne çöreklenmiş lise de lise diye tutturan, menfaatleri ve kişisel hırsları için milyonların gönül verdiği renkleri kirleten bu insanları, bu renklerden temizle yarabbi.

    ey yapılan dualara cevap veren allah'ım, bizi cahil yeniçeri zihniyetinden koru. aynı arma altında savaşan futbolcularımızı, bunlar bizim çocuklarımız; onlar bizim çocuklarımız değil diye ayıran zihniyetten koru. bu çürümüş zihinleri kulübümüzden uzak eyle.

    ey rahmeti gazabın önünde bulunan, son parasını bilete veren taraftarın, bebeğine tulum, çocuğuna forma alan taraftarın cebinden çıkan paranın hak etmeyenlere gitmesine ve bunlara göz yumanları ve meşrulaştıranları bizlerden koru.

    allah’ım 110 yıl önce kurulan bu güzel kulübün kurucularının, galatasaray üzerinde emeği geçmiş ölmüşlerimizin makamlarını âlî eyle.

    ey yerlerin, göklerin sahibi kâinatın ve mükevvenatın yegane haliki kimsesizleri gözeten, dertlilere deva, hastalara şifa veren, bunalmışların imdadına yetişen allah’ım, bizi muslera'dan, sniejder'den ve nice forma için savaş veren gerçek profesyonellerden ayırma yarabbi.

    ey koruyup kollayan allah'ım, arma için savaşan, aldığı parayı sonuna kadar hak eden sporcularımızı sakatlıklardan koru.

    amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın