• 9134
    ben anlamıyorum bazı şeyleri arkadaş. yemin ederim anlamıyorum.
    lan ben büyüklerimden galatasaray sevgisini böyle görmedim arkadaş.
    benim büyüklerim galatasaray adına ter dökmüş bir tek kul varsa ona asla laf etmemelisin derdi.
    neler okuyorum allahım, kafayı yemiş bunlar diyorum bazen entry okurken..

    ya ünal aysaldan geldi bol keseden verdi paraları sağolsun getirdi yıldızları iyi hoş ama sonraki evreleri görmeden gitti.. ya şuan podolskiye burun kırın eden var. ulan bu adam 3 yıl önce gelse medya yıkılırdı şimdi adam daha 31 yaşında kabul edemiyoruz.
    ister kabul edin ister etmeyin bundan 5- 6 yıl önce bu takımın orta sahasında mustafa sarp vardı şimdi kimler var.
    ya bu ülkeye vicente del bosque, frank rijkaard gibi isimler geldi de dikişi tutmadı. prandelli, mancini kötü adamlar mı ?
    prandelli'ye bende laf ettim yapmaya çalıştıkları tutmuyor diye futboldan anlamıyor diye değil..
    ki biz prandelli'nin takımın başında olduğu 11 maçında 7g - 3m - 1b aldık. 2. sıradaydık.

    bu kadro kötü olsa oyuncular bi halta yaramasaydı böyle olmazdı. sen hangi hakla bu takım kötü diyebiliyorsun. bak t.d değiştiği gibi takımın aslan gibi oynadı. şampiyon oldu her türlü pisliğe rağmen sen nasıl bu takım şöyle böyle dersin. yanlışlar illaki olacak olmayacak değil, eleştireceksinde ama asıp kesmek nedir yapmayın allah aşkına...

    adam diyor ki bana yıllık 3 trilyon versinler it gibi oynarım. olm sen oynasan sanki bu sözlükte seni eleştirmeyecekler. ister kabul et ister etme senin sevmediğin selçuk konyaya attığı o gol ile sana ab-ı hayat'ı içirdi. sevmediğin burak sana akhisar da 2 gol attı. yapacaklar işleri bu diyeceksin evet yapacaklar ama sende saygı duyacaksın ana bacı sövmeyeceksin nefret etmeyeceksin. ulan bu kadar fenerli emre şerefsizini neden çok seviyor sırf bizi sinir ettiğini bildikleri için. sende burak yılmaz'a bu denli sahip çıkacaksın çünkü gidip beşiktaş deplasmanın da bu adam sus işareti yapıp susturdu o kadar 8taşlıyı.

    sevin ulan bu adamları çok mu zor ya. düşmanın değil malını çalmadı sana kötülük etmedi. birini sevmek bu kadar zor değil.

    bu takım sevgi takımı his takımı birlik beraberlik takımı. ingiltere de hala chelsea'nin şampiyonluğu konuşuluyorken bizde şerefsiz aziz medyası fenerin nani transferini yazıyor. korumak lazımken biz sittirsin gitsin hamza selçuk sabri diyoruz... kendinizi sadece bir kere üzerine laf söyleyeceğiniz adamın yerine koyun sonra yazın...

    ulan o değil lig bitmiş şampiyon olmuşuz hala neleri bana yazdırıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın