resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5283
    ayrıca ilgi duyduğum bir futbolcu olduğu için hakkındaki gerçekleri şöyle bir toparlayalım;

    1- kendisi bize sapasağlam gelmiş olup tosuncuk yüzünden müzmin sakata bağlamıştır.

    2- ilk sezonunda gol kralı olmuş, sakatlıklar yüzünden ilerleyen sezonlarda oynadığı maç sayısı azalsa da gol yüzdesi aynı kalmıştır. en verimli kulüp performansı da bizdedir.

    3- son yıllardaki en sıkıntılı dönemlerimizde takımı gol ve ruh olarak taşıyan isimlerden en önde gelenlerdendir. top becerisi süper değildi ama iyi bir takım oyuncusu ve de bitiriciydi. sıkışık defanslara karşı oynama yönü burak'tan daha iyiydi ve gerektiğinde acayip goller de atardı fakat top kontrolü, driplingleri ve kafa vuruşları eğreti dururdu. topu sağ ayak içiyle hafifçe rakibin sağına çekip arkasından haldır huldur koşturmak gibi bir çalım şekli vardı ve de kalıplı olduğu için bu denemesi genelde tutardı.

    4- özellikle de ilk sezonunda elle oynama sevdası ve sert itirazdan çokça sarı kart görüp eleştirilmiş, bu huyu sonradan biraz azalsa da hep devam etmiştir. ceza sahası dışında kendisini yere atan çıtkırıldım türde bir oyuncu değildi ama eğer ki ceza sahası içindeyse penaltı aldırmaya çalışırdı ve kesinlikle bunu kovalardı.

    5- 2012-2013 sezonunda sadece yarım sezon "yatmıştır". fatih terim kendisini kadroda düşünmediğini açıklamış ve kamplara götürmemiş fakat daha sonra 15 ağustos 2012 galatasaray eyüpspor maçında denenmiş, gol de atmıştır. yarım sezonluk kadro dışı kalmanın ardından ikinci devre banik ostrava'ya geri dönmüş, sonraki sezon da antalyaspor'da görev yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın