• 2067
    artık yaşlanan kadrosunu yenilemek zorunda olan ve bunu doğru hamlelerle yapan takım. en büyük düşmanları sabırsız kulüp yapıları. üstüne üstlük bu sefer karşılarında artık tamamen oturmuş olan kadrosuyla galatasaray ve genç ve birbirine alışmış olan kadrosunun başına şenol güneş gibi başarılı bir teknik direktör getiren beşiktaş olması. ne kadar doğru transfer yaparlarsa yapsınlar takımı oturtmaları zaman alacaktır ve bu esnada yaşayacakları muhtemel puan kayıplarında hemen homurdanan bir kulüp yapısı var. teknik direktörleri öncelikle savunmayı oturtmamız gerekiyor gibi bir açıklama yapmış. normalde yeni kurulan bir takımda söylediği doğru bile olsa, kanatları iyi kapatan bir anadolu takımını yeni kurulmuş fb açmakta çok zorlanacaktır. yarışta her zaman oturmuş kadrolar avantajlıdır. 2 yıl önce 2 kere üstüste şampiyon olmuş galatasaray, kendi kendine krize girerek terimi göndermiş ve şampiyonluğu fb'ye hediye etmişti. geçen yılda önceki sezon açık ara şampiyon olan fb kendi kendine krize girerek şampiyonluğu bize verdi. biz ise taraftarın sabırsızlığı bir yana sakin ve emin adımlarla gidiyoruz bu sefer. sağ beke alınacak maxi pereira veya muadili, melo yerine iyi bir önlibero ve podolski bizi şaşalı fb kadrosunun önüne geçirir. yanyana oynamaya alışmış, artıları ve eksileri belli bir takım eksikliklerini doğru hamlelerle giderip takımın genel yapısını bozmazsa her zaman avantajlıdır.

    kehanet 1- bjk iyi bir stoper ve forvet alırsa ki, gelen bonservislerle alacaktır, fb'den daha büyük tehdit oluşturuyor.
    kehanet 2- kendisinden daha fazla savunmaya yardım eden kuyt'un arkasında oynamaya alışmış gökhan,nani'nin arkasında çok zorlanır.
    kehanet 3- pereira sezon sonunu göremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın