resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 277
    --- alıntı ---

    transferlerimiz süper lig ağırlık değil, yurtdışı ağırlıklı olacak. hamza hoca'nın oynatmak istediği sisteme uygun oyuncular ilgi alanımıza giriyor. 2011'de ben galatasaray'dayken başlayan scouting sistemi var. adı geçen tüm oyuncuların 8-10 maçının kayıtları, görüntüleri var. 4000'den fazla görüntü var elimizde. canlı izlemeler de geçmişte yapılmış. özel yaşamları, sakatlıklarını bile inceliyoruz. galatasaray'ın bütçesine uygun, hamza hoca'nın oyun formatına uygun isimlerin olmasına dikkat ediyoruz.

    --- alıntı ---

    kaptan bunları söylemiştin. bu takımın hala sağ bek, santrafor transferleri yapılmadı. yedek kaleci, stoper, kanat oyuncusu, yedek forvet gibi ikincil ihtiyaçlarına da çözüm bulunamadı. kaldı ki bruma, amrabat ve belki de melo gibi isimleri kaybetmemiz söz konusu. 10 ya da 15 gününüz var, ben söyleyeyim. ağustos ayında transfer yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi. bir de takımdan kim gidecek, kim kalacak, bir açıklayın yahu...

    kamptan sonra transfer işine girmeyin, kampa transferleri götürün. bu durum kaderimizi belirleyecektir zaten. inşallah becerebilirsiniz bu işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın