resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10452
    yaptığı hatalara rağmen çok sevdiğim ve gerçekten iyi bir galatasaray taraftarı olduğunu düşündüğüm bir oyuncu. takımımıza geri dönmesini çok isterim. iyi disipline edilmiş bir arda turan resmen seviye atlatır bize. lakin son dönemde ortaya çıkan barcelona'ya transfer haberleri ve barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 aylığına bize kiralanmasının planlandığı haberleri hiç hoşuma gitmedi.

    zira 6 aylık bir oyuncu alıp oynatmak çok büyük riskler barındırıyor. bir kere oyuncu ne kadar takımı sevse de arkadaşlarını tanısa da tam anlamıyla motive olamayacak ve %100 performans sergileyemeyecektir. ikincisi ise hadi diyelim çok iyi oynadı, büyük katkı sağladı; sonra devre arasında bir bakıyorsun adam dönüyor ispanya'ya. o zaman takımın bütün oyun planı değişmek zorunda kalacak ve yüksek ihtimalle de bu durumdan olumsuz etkilenecektir. alıştığın taktiği ve oyuncuyu devre arasında değiştirme sürecini bırakın zararsız atlatmayı, az zararla bile atlatmak mümkün olmayabilir.

    gerçekten böyle bir kiralanma durumu varsa, haberler ne kadar doğru bilemiyoruz şu an itibariyle, yöneticilerin bir şekilde barcelona'yı ikna edip arda'yı 1 yıllığına kiralaması lazımdır. bunu gerçekleştirebilirsek bizim için müthiş bir hamle olur. arda'yı çok sevmeme ve oyunculuğunu beğenmeme rağmen, 6 aylık bir arda turan'ın yarardan çok zarar getireceğini düşünmekteyim. ama 1 sezonluk arda turan çok iyi olur.

    umuyorum her 2 taraf için de hayırlısı neyse o olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın