resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3131
    birilerinin yabancı oyuncu sayısının artık 14 olduğunu hocaya ve yönetime söylemesi lazım. yoksa bunlar gelir gelmez podolski'yi de satar :(

    (bkz: nordin amrabat)

    (bkz: armindo tue na bangna bruma)

    anlamadığım şeyler var. zaten oynadığımız ve oynamayı düşündüğümüz sistem 4-2-3-1 iken yabancı sınırı da artık sıkıntı değilken, elinde sadece yasin öztekin ve olcan adın gibi 2 kanat oyuncusu bırakmak hangi akla hizmet?

    bunların yerine hamit'le, emre mi oynayacak? yoksa burak yılmaz'ı sağ kanat mı zannediyorsunuz? ha pardon sağ kanatta umut bulut vardı değil mi :(

    bir diğer şey ise 8 milyon euro'luk serbest kalma bedeli. şimdi bu adam parlayıp alıcısı çıksa, sen 10 küsüre aldığın adamı 8'e istesen de istemesen de kaybedeceksin. madem öyle en azından 15 milyon euro yap ki oyuncu da "kulübümün beklentisi potansiyelimi göstereceğim şeklinde" diye düşünsün. şu anda ise aldığından düşük bir rakama bırakacağın bir anlaşma ile "bu adamdan bir bok olmayacak, zararın neresinden dönersem kardır" zihniyeti.

    inşallah bu adam yardırır gittiği yerde sonra 8'e alırlar ve ileride 15-20 milyon euroların üzerine satıldığını görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın