resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3464
    hamza ile ilgili yazayım ,

    beceremezse ve yapamazsa vebali boynuna, en azından maddi olarak enkaz bırakmadan usulca çeker gider, en fazla arkamızdan vefasız taraftar varmış iki kupa kazandırdım bana 1 sezon sabredemediler der. 1990 yılından beri bizi şampiyon yapabilen ikinci yerli hoca, hatta muhtemelen başarılı olan da ikinci hoca (bakin koskoca 25 yıl)

    atletico`dan devam ederek yazayım. kadroyu yazayım ama önce bizim hocanın aklındaki ortaya çıksın. juanfran, ne kadar düz ve sıradan bir oyuncu değil mi? sağ açıktı eskiden, aldı diego simeone koydu onu sağbeke, bir iki maç bu ne kazma adam dedim arda’yı izlerken baktığımda, sonra bir baktık ki adam oldu. ucl finali oynadı. filipe luis'e gecelim sonra. bilenler vardır deportivo'da fena oynamazdı, iyi bu adam falan diye geçerdi turkiye'den bu isi takip edenler arasında, ama yine hatırlarsınız ayak bileği kırılmıştı gözyaşları içinde bu adamın. daha dönemez, yapamaz falan dediler. baya ağır bir sakatlıktı yani. gitti bu adamı aldı atletico, sakatlıktan yeni dönen adam ne saçma falan transfer diyenleri hatırlıyorum. final oynadı o adam ucl`de, tarihin en iyi iki kadrosuna karşı belki la liga kazandı. şimdi nerede, aa filipe luis diyoruz değil mi? miranda mesela fm efsanesi hepimiz almışızdır bir kere onu takımımıza ama onun hariç bilen var mıydı? iyi adam deyip geçerdiniz, chelsea aldı sanırım onu da su an mario suarez 3-4 sene öncesine kadar mallorca`da oynayan bir adamdı, simdi versen kapış kapış. koke mesela bruma’nın yaşındayken 1 gol 1 asist yapmış koca sezonda, simdi koke'ye gıpta ile bakıyoruzdur herhalde çoğumuz. mesela arda, başka takıma gitse çok büyük ihtimalle 2 sene içinde galatasaray'a kiralık dönecek adama simdi 40m euro bonservis konuşuyoruz. beşiktaş’a kiralanmak üzere olan diego costa mesela fazla açmaya gerek yok onu. courtois gibi çaylak bir kaleciyle la liga kazandı, 3 dakika daha sabretse en önemli iki adamı yokken ucl`yi kazanacaktı. her neyse demek doğru hoca, doğru kimya olunca başarılamayacak şey yok. barcelona ve real madrid aptal mıydı da şampiyonluğu atletico'ya kaptırdılar. takım olan kazandı, hamza`da takım yaratmak istiyor. beceremezse hep beraber linç edelim ben varım. daha sezon açılmamış, en yakın resmi maçına 40-45 gün var burada hala o olsun bu olmasın tartışıp linç ediyoruz hocayı.

    transferde çok ciddi bir vizyonu olmadığına hemfikirim sizinle, bu kadar hızlı buralara gelebileceğini o bile tahmin etmemiştir muhtemelen. ona göre de bir hazırlığı yoktur, ancak hazırlıksız şekilde yapabildikleri de ortada. abdurrahim, muslera, wesley falan eyvallah ama bu takımın hocası bu adam ya, öyle 4 maç emanetçi de gelmedi yani. 22 haftaya yakın hocasıydı. devre arası falan beraber gecirdiler, en kotu ihtimalle iyi antrene etmiş takımı bunu da mi eleştirelim ? gecen sene ayni dönemde lucescu gelse, şampiyon yapsa. muhtemelen bu kadroyu nasıl şampiyon yaptı, abdurrahim`in hiç katkısı yok, iyi top oynamadık ama skoru aldık, snejder'i müthiş kullandı bak hoca, sabri'yi nasıl kazandı falan diyecektik kabul edin.

    bir yandan iyi oluyor aslında, düşürün beklentileri , basari daha tatlı olur belki. alin elinize mızrağı çağrı filminde anthony quinn (hz.hamza`nin) boşluğunu yakalamak için pusuya yatan vahşi gibi bekleyin, hoca sallanırsa göğsüne saplarsınız mızrağı (belki ben de saplarım). biraz epik yazdım ama kusura bakmayın bu hamza`ya saldırma işi biraz fazla büyüdü sanki, algı yönetimleri yerini buluyor. bu adamın karşısında ancelotti ve jose mourinho falan yok bu sene. birisi ilk devre 39 puan toplamış olimpiakos’un başına geçmiş ve ikinci devrede 39 puan toplamış ve zaten lider olan takımı şampiyon yapmış, öte yandan uefa avrupa ligi'nde hiçbir varlık göstermeden dnipro`ya elenmiş bir takımın hocası. iyi hoca olabilir ama taktik dehası falan değil bu adam, diğeri de şampiyonluk görmemiş şenol güneş (adamlığına ve oynattığı oyuna saygım sonsuz ama rakamların söylediği de budur kusura bakmayın).

    hamzadan böyle bir çıkışı bekleyen tek kişi de değilim. çevrenizde süper ligde çalışan bir kondisyoner bile varsa ucundan kenarından bilir, hamza’yı söylesin size. sadece biraz erken oldu yükselişi.

    hamza hamzaoğlu fan`i falan değilim, sadece cidden çok acımasız eleştiriliyor diye yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın