resim
Kevin-Prince Boateng
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.86
Uyruk:Gana
  • 273
    biraz zor adam. yani kariyeri onu söylüyor bize.
    ama gelir ve tempo tutarsa işte o zaman ne olacağını düşünmek istemiyorum.

    bir defa alper potuk'un bile çalım manyağı yaptığı bir lig'de her maç topla sahayı turlar.
    orta sahadan çok skor üretir ki bu hücum gücümüzü müthiş arttırır. aradığımız delici adam olur. bu adamın form tutmamış hali tam bir belayken form tutmuş hali 20 milyon eu'dur.

    çok yönlüdür. merkez orta saha oynar. ofansif orta saha oynar. esas mevkisi olmamakla birlikte sağ iç olarak da oynar. mesela bunu sağ iç oynatacaksanız arkasına yaldır yaldır gelen bir bek koymanız gerek. o zaman çok iyi işler. ama tabi sabri ile olmaz. çünkü kendisi yaldır yaldır gelse de yaldır yaldır geri dönemiyor. anca maçın 70. dakikasından sonra baskı kurmak istiyorsanız sokun sabri'yi oyuna. o zaman türkiye ligi'nde olumlu etki yapar.

    hırslıdır ve kendini takımına verdiği zaman ofansif orta saha olarak oynatsanız bile adam kovalar. orta sahada collman - selçuk tandemi gibi bir tandem düşünmüyorsanız ki onun için bence müthiş defans oyuncuları lazım, selçuk'la ikili olamaz. ama melo ile olur. schalke'de oynarken bu rolü iyice öğrendi ve benimsedi. iyi oynadığı maçları da bu bölgede çıkardı. zaten ofansif bölgede her zaman kendisine forma göstermeyecek bir esas oğlanı oldu schalke'nin. bundesliga'da geriden gelip top almayı, orta sahayı kapatmayı öğrenmesi büyük şans. türkiye'de yapılan dandik presleri rahatlıkla kıracak bir oyun tarzı vardır.

    özetle uyum sağlarsa müthiş bir silah olur. bedava denecek fiyata aldığımız oyuncuya izlediğimiz her maç tekrar tekrar hayret ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın