resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8805
    harbiden top kontrolu yoktur. dağıtmak da hak getiredir. bunlari gelistirmis olan adam cikar cl'de takir takir becerir. burak'ta kırıntısı bile yok bunun.

    bir de top kontrolunu gelistirmesi diye bir sey de yok. hani bi ara birkac kafa golu atti da kafa vuruslarini gelistirdi dendi ya. sonraki sene altipastan net kacirdigi 6 kafa sutu(u: real'e kacirdigi, ztk'da tokatspor'a karsi ucan kafayla kacirdigi, kasimpasaspor'a karsi kacirdigi ilk aklima gelenler)(u: 6-1'lik akhisar macinda da kaleciden seken top rakibe carpmisti da altipastan vuramadigi kafa topu ittire kaktora gol olmuştu.)(u: bu da gol zimba gibi kafa vursan da gol ama istatistik boyle kandirici oluyor iste) saymistim. neredeyse gelistirdigi iddia edilirken attigi kafa golu sayisiyla ayni. boyle seyler gelistirmek degildir, olsa olsa yuksek form ya da donemlik yaver giden sanstir.

    bir de elinizi vicdaniniza koyun, bu adami cl'de chelsealerle, psglerle, reallerle oynarken tek forvet oynatarak iyi sonuc umudu mu taşıyorsunuz allah askina?
App Store'dan indirin Google Play'den alın