resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6933
    bir milyon defa söylendi ama bakıyorum hala anlamayanlar var. tarık çamdal, hamit altıntop ve veysel sarı transferleri yapılırken yabancı sınırı kaçtı koçerolar? hani meşhur bir dert ortağı vardı yabancı sınırı giderek daralacak diyordu, şikeciler avrupa olmadığı için geri kalmasın diye bildin mi? işte o zaman yenilendi burak yılmaz ve selçuk inan' ın sözleşmesi. o piyasa koşullarında da konuşuldu ama mantıklı düşününen beyinler için en azından sebebi vardı.

    pandev ve dzemaili konusunda bir umut vardı, seria a' dan geliyorlar diye. sen çok iyi futbol bilen bir taraftar olarak başarısız olacaklarını önceden süzebilirsin ama bu olayı yıllardır gözünün önünde olan sabri sarıoğlu' nun sözleşmesiyle bir tutarsan senin ciddiyetinden şüphe ederim.

    geçmiş dönemlerde tartışacaksak mesela aydın yılmaz 2 ay fazla para isteyip kulüp aradıktan sonra, hiç ihtiyacımız yokken neden sözleşme yeniledik bunları tartışabiliriz istersen? menejeri volkan bahçekapılı olan aydın yılmaz' ın anlamsız sözleşmesini diyorum belki hatırlarsın? taraftar korkusundan tekrar sözleşme imzalanmayan aydın yılmaz' ı diyorum hala hatırlanmadıysa?

    özet geçiyorum. yabancı sınırının olduğu bir zamanda yapılan yerli oyuncu sözleşmelerini referans göstermeniz komik oluyor. hoş, sınırlama olmasa bile ve bir hata yapılsa yine bunu örnek gösterip savunmak doğru değil. olay açık ve net. mental olarak zayıf, şampiyonluk seromonisinde trip atan, basına yemek bile vermiyorlar deyip haberler yaptıran, tek özelliği olan fiziksel özelliklerini de yaşıyla birlikte kaybetmeye başlayacak olan bek oyuncusundan bahsediyoruz. evet piyasası belli ve bu piyasada sabri' ye değil 1.6 milyon, 800 bin bile vermezler. iş böyleyken bu sözleşmeyi imzalayanlara kimileri komisyoncu der, kimileri futbol cahili.
App Store'dan indirin Google Play'den alın