resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8772
    niasse gibi oyuncularla ilgilenmemizin başaktörü olan futbolcu;

    aldığı yıllık ücret, en iyi yerli forvet olması gibi durumlardan ötürü yedek oturtmanız çok zor. fatih hoca bile yedek bırakamamışken hamza hocanın yedeğe çekmesi bence pek olası değil. ha tutup yedek bıraktınız burak yılmaz umut gibi şans verildiği zaman elinden geleni yapacak, küsmeyecek yapıda bir oyuncuda değil. olası kötü sonuçlarda da medya güzelce burak yılmaz krizi yaratabilir. hamza hocam çözümü burağı kesemeyecek, yedek kalsada sorun çıkarmayacak, daha düşük profilli bir forvet transferinde görüyor belliki. eski öğrencisi niassede bu kriterlere cuk oturuyor.

    burak bursaspor maçında yaptığı hat-trickle kafaları karıştırdı. oysa bursaspor o maçta biri 18 yaşında, diğeride ortasahadan devşirme iki stoperle sahadaydı. burağın attığı ilk iki golde yüzde yüz stoperlerin hatasıydı. oysa hatırlayın beşiktaş maçını. rakip bizi büyük bir baskı altına almışken, dalga dalga üstümüze gelirken burak kayboldu gitti.

    drogba belki bize yaşlı ve çaptan düşmüşken geldi. ama o haliyle bile ilerde top tutabilmemizi sağlıyordu. ayrıca lider özellikleri üst düzeydeydi. yine hatırlayın 13-14 sezonu cl açılış maçımızı. içerde real madridle oynuyorduk. drogba ilkyarı pepe ve ramosu oldukça rahatsız etmişti. olmadık pozisyonlardan fauller alarak takımı rahatlatıyordu. sakatlanıp çıktı ikinci yarı 6'lık olduk.

    ah keşke bir elmander 2012 yada hakan şükür 2000 gibi komple bir santrforumuz olsaydı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın