resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8770
    nankörlük, nankörlük, nankörlük... ne nankörlükmüş be kardeşim. şunu satın diyoruz nankörlük, bu iyi değil diyoruz nankörlük, bir futbolcunun, teknik adamın, yöneticinin, başkanın kötü olduğunu söyleyemeyecek miyiz?

    burak gitsin diyoruz ne var bunda, böyle deyince katkı yapmadı demiş olmuyoruz merak etmeyin biz sizin gibi galatasaray'ım evladı safsatalarına da inanmayız. daha iyisini bulmak zor mu? değil. o halde gitsin kardeşim. eğer yedeği umut bulut, yerine düşünülen isimde niasse ise bugüne kadar oynadığı abdurrahman çelebi rolüne devam edebilir.

    ne yapalım burak galatasaray'ın evladı mı diyelim aydın gibi, sonra ayıp olmasın hatta nankörlük olmasın diye takımda tutalım.

    sıyrılın şu gereksiz romantikliğinizden ve saçma duygularınızdan. bu iş duygusal değil bu işin içinde para var, eğer bu futbol denilen şeyde duygu varsa senin benim sayemde var, duygu bizde var. adam hayal edemeyeceğimiz paralar kazanıyor, siz ne derseniz ne kadar manevi göstermeye çalışırsanız çalışın, para konuşur para. parayı görece değersiz gören futbolcular da çok nadir bulunur.

    girdiği ilk pozisyonda golü atamayınca duygu$al çöküntü yaşayan futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın