resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 791
    bu sezona kadar galatasaray'a gelmesini en çok istediğim oyuncuydu. özellikle sneijder ile müthiş bir uyum yakalayacağını düşünüyordum. çünkü podolski futbolu beyniyle oynayan bir adam. öyle aman aman dripling yetenekleri yok. doğru koşuları yapar, önünü iyi boşaltır, iyi şut atar, ayrıca son tercihleri doğrudur. bu özellikleriyle türkiye gibi beklerin zayıf olduğu bir ülkenin liginde 10 gol 10 asisti rahatlıkla bulur diye düşünüyordum hep.

    geçen sezon 3 maçını izledim. 1 defa galatasaray'a karşı ki o maç malumunuz, iki defa da inter'de.

    ne yalan söliyim inter'de gördüğüm podolski beni korkuttu. bildiin pandev kadar bile oynamadı çünkü maçlarda. mesela koşmadı. koşmayan alman mı olur amk? e adamın topla dripling becerileri de yüksek değil. pandev gibi ölüsü bile maç içerisinde ışık saçan bir iki hareket yapmadı. ben görmedim podolski'yi sahada. mancini de görmemiş olacak ki zaten ilk çıkardığı oyuncu oldu.

    bu adam sol açık. sen iki tane açık oyuncusu alamıyorsun. elinde de o bölgeye adapte olmuş takımdaki en üretken kanat oyuncusu yasin var.

    bu şartlar altında açıkcası podolski transferine mesafeli yaklaşmaya başladım. her şeyden önce çöp transfer olur mu endişesindeyim. ama adam alman. kültüründe salmak yok. eminim düzenli forma şansı bulduğunda toparlayacaktır. umarım toparlar. galatasaray'da oynamasa bile çok sevdiğim bir futbolcu zira. ve yasin'i ya yedeğe ya da başka mevkiye itecek bir transferi çok mantıklı bulmuyorum. onun yerine bir sağ açık alsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

    ama podolski işte bu. gelip süperlig'in bug'ı olma olasılığı da çok yüksek. transferine hayır demem ama endişeyle yaklaşırım. transfer komitesi ben olsaydım podolski kaçıncı tercihim olurdu emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın