• 69
    sözlüğün bu kadar gergin olduğu şu transfer döneminde sizleri biraz güldürüp biraz gerginliğinizi azaltacak hikaye tarzı bir şey yazıyorum. anlatacağım meselenin bu başlık altına yazılmasını uygun gördüm umarım okur ve beğenirsiniz.

    malumunuz bu sene şampiyon olamamız ve 4. yıldızı takmamız ile beraber önümüzdeki sene 4 yıldızlı forma ile futbolcular sahaya çıkacak yine biz taraftarlar da 4 yıldızlı formalarımızı giyerek stada gideceğiz,maç izleyeceğiz vs. ben ise forma alıp almama konusunda inanılmaz bir kararsızlık içindeyim. nedeni ise çok ilginç bir hikayeye konu oluyor. şöyle ki:

    sezon 2003-2004, galatasaray'ın 2. fatih terim dönemini yaşadığı sezon... 8 yaşındaydım ve o sezonun başında babam bana arkasında hakan şükür yazan şöyle bir forma almıştı:
    http://galeri.uludagsozluk.com/...formalari_125429.jpg . bu benim sahip olduğum ilk formaydı ve lisanslı üründü. o sezonu hatırlarsınız çoğunuz. olimpiyat stadında oynamıştık maçlarımızı. çok zor geçen kötü bir sezondu. ligi 6. bitirmiştik ve bir sonraki sezon için avrupa hakkı elde edememiştik. bu formanın bana gösterdiği güzel şeyler ise bir juventus bir de olympiakos galibiyeti idi*. tabi sonunda da 3. olup uefa'ya gitmiş ve meşhur "sarbi"li villareal maçlarını da görmüştük.(u: :() böylece forma almamın kötü talihi başlamış oldu.

    geçelim 2009-2010 sezonuna, frank rijkaard'lı dönem ve meşhur mor forma... kewell,baros,elano,arda,keita gibi yıldızların kadroda olduğu sezon... müthiş bir sezon başlangıcı yapmıştık hatırlarsınız. uefa avrupa ligi'nde ön elemelerde 6-0 lı 5-0 lı farklı galibiyetler, ligde üst üste 7 maç kazanmış bir galatasaray vardı. sonra bir fenerbahçe maçı oldu. 3-1 kaybettik ve fenerli bir aile dostumuz bana ve kardeşime dalga geçme amaçlı şu formayı almıştı: http://galeri.uludagsozluk.com/...formalari_125425.jpg . tabi ne oldu o sezonu (2. yarıdaki istikrarsız performansla) 3. bitirmiştik. uefa'da ise gruplar sonrası aşamada atletico madrid'e vahim penaltı kararı ile eleniyorduk*(u: :( )

    gelelim kara sezona, 2010-2011... sezona yine rijkaard ile başlamıştık. sezon başlangıcında, hâla en beğendiğim formalar arasında yer alan, şöyle bir forma almıştım: http://galeri.uludagsozluk.com/...formalari_125419.jpg . tabi ne oldu tarihimizin en kötü sezon performansını göstermiştik ve ligi 8. bitirmiştik. ön elemede son saniyelerde karpaty lviv'e falan elenmemiz ise cabası.

    işte sözlük... bu benim son 4 senedir niye forma almadığımın hikayesidir. o son 4 senede bana ve bizlere 3 şampiyonluk, süper kupa, türkiye kupası, cl'de çeyrek final gösterdi. şimdi önümüzde bir 2015-2016 sezonu var. bir 4. yıldız forması var bir de yaşadığım bu makûs talih var. ne dersiniz allah'ın hakkı 3'tür daha göstermez deyip formayı almalı mıyım, yoksa toteme devam edip yarama tuz mu basmalıyım.

    değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın