• 298
    transfer sezonunun başında hamza hoca'ya ve yönetime yapılan eleştirilere hep dereyi görmeden paçaları sıvamanın yanlış olduğu gerekçesiyle karşı çıktım. zira bildiğim bir şey var ki, aziz yıldırım medyası da şampiyon olduğumuz her sezon sonrası transfer spekülasyonları ile galatasaray taraftarını galeyana getirip, fenerbahçe taraftarının gazını alır.

    bundan sonra ne olur onu da bilemem. belki bir gün içerisinde llorente, konoplianka, alex song, rafael, agger açıklanır. henüz yapılmamış işler konusunda yönetimi eleştirmek de istemiyorum. belki çok çok klas isimleri galatasaray'a transferini izleyecez.

    ancak kim transfer edilirse edilsin gördüğüm bir şey var ki, galatasaray'da bir komisyon çetesi kurulmuş. birileri futbolcuların transferleri üzerinden hakları olmayan karları sağlıyorlar.

    çok daha aşağsına galatasaray'a imza atacak oyuncuların bu kadar yüksek kontratlar almasının benim nazarımda başka açıklaması yok. üstelik türk futbolunda varlığını şahsen ve bizzat bildiğim bir durum bu komisyon hadisesi. izmir sevdalısı bir futbolcu ve menejeri ile bilfiil konuştum ve teknik adamın yönetimden oyuncunun transferini istemek için para talep ettiğini öğrendim. bana göre benzer durumlar galatasaray'da da yaşanıyor. bu parayı talep eden kimdir bilemem. kimsenin üzerine toz kondurmak istemiyorum çünkü. cüneyt tanman benim efsanemdir. sokakta top oynarken adını aldığım adamdır. hamza hoca bize yitik sezonda 2 kupa getirmiş isimdir. bilemiyorum kim. ama görünen köy kılavuz istemez. birileri bu pastayı yiyor.

    dolayısıyla bu işin suçlusu kim diye soruyorum ve cevabına da yönetim diyorum. sen gerekli denetimi sağlar, teknik adamın ve futbol şubesi sorumlusunun sınırlarını düzgün çizersen kimse istediği gibi at oynatamaz kulüpte. ulan fm'de bile var. bir futbolcuya ederinin çok üzerinde ya da kulüp bütçesini sarsacak ücreti verince transferi veto ediyor yönetim.

    velhasıl kelam... yaşananlardan sonra isterlerse messi'yi bu kulübe transfer etsinler, izin verdikleri transfer hamleleri ile yeni galatasaray yönetiminin istifasını istememe neden olmuş transfer sezonudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın