resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 414
    kabul edelim ki bu adamın 2013 senesine kadar kariyeri koca bir hiç. adamın toplam süper lig tecrübesi ise 3-4 sene. akhisar belediyespor'da 30 yaşında kendini duyurmuş, 32 yaşında da galatasaray'a transfer olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. 32 yaşında galatasaray'a gelmesinin de hamza hoca'nın hatır transferiyle gerçekleştiğini biliyoruz. insanlar zaten ondan işkilleniyor bu duruma, kafalarda soru işaretleri var.

    1- bilal'e kötü oyuncu diyen çarpılır. mesele bilal'e takımın ne kadar ihtiyacı olduğu. fener'in aykut kocaman zamanındaki ön liberolar ordusuna benzer galatasaray'da yumuşak ortasahalar ordusu oluştu maalesef. bir çırpıda 6 tane oyuncu saydım kafamda, bu israftır, israfın olduğu yerde de bereket olmaz. kaldı ki sağ bek, forvet gibi taraftarın çıldırma noktasına geldiği eksik noktaların var. önce bilal'i alarak dalga mı geçiyorsunuz milletle?

    2- 32 yaşında ama uluslararası tecrübesi yok. büyük takım tecrübesi yok. yani bu adam ne yusuf şimşek, ne necati ateş. ne de 27 yaşında galatasaray'a transfer olmuş yasin öztekin. her sakallıyı dede zannetmeyin, sapla samanı da ayırın. 32 yaşında sıfır tecrübeli bir adamı transfer etmek vizyonsuzluk örneğidir.

    3- bu adam türkiye kupası maçlarında döktürür o kadar. ligde sonradan oyuna giremez. * * yavaş bir oyuncu olduğu için kanatta zaten oynayamaz. e selçuk, melo, sneijder gibilerin ne zaman oyundan çıktığı görülmüş ki bilal'ın performansıyla utandıracağı söyleniyor. tam bir tatlı rekabet oyuncusu. selçuk'u hiç zorlamaz, hatta birkaç maç forma giyip oynasa bile selçuk'tan sürekli formayı kapamaz. neticede hocanın kafasında hep bir oturmuş 11 var.

    4- kendisine verilen para makul de 3 senelik sözleşme fazla. torpil transferi olmasından kaynaklanıyor bu herhalde.

    şu 4 maddede oluşan kafamdaki soru işaretlerini giderin, hem sizden hem hocadan özür dilemek boynumun borcu. e taraftarın yarıdan fazlasının bilal'e içi sinmiyorsa taraftarı da suçlamaktan vazgeçin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın