resim
Bilal Kısa
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 407
    bilal kısa, 28 kişilik kadroda sıkışıklık yaratacak olması dışında kabul edilebilir bir rotasyon futbolcusudur. derin paslarda, uzun paslarda ve ceza alanının dışından gollük şutlarda çok iyi. örneğin sıkışan maçlarda son 20-30 dakika içinde çilingirlik yapabilir.

    üstelik hamza hoca'ya tanınan bir opsiyon olarak düşünebiliriz ama sabri ve aydın olayları bilal' de hedefe oturtmuştur. takım 28 kişiye düşürülürken problem yaşanmayacaksa bilal kısa'ya eyvallah diyeceğim.

    hala takıma iki yıldız bir de iyi bir sağ ek bekliyoruz. panik yapmaksızın sabırla bekliyoruz. çünkü sözleşmesi devam eden futbolcuları almakta acele edersek bonservisleri iki katına çıkıyor. ama bonservisi elinde olan futbolcularda acele edilmezse kayıp gidebilir. konoplyanka bunlardan birisi. sevilla'nın kapısından döndüyse kaçırılmamalı. ama sözleşme şartları da iyi konmalı. 3+1 yıllık sözleşme mantıklı olur.

    forvet için beklemeye razıyım, yeter ki niessa şaka ya da hedef şaşırtma olsun. sona doğru çok daha makul fiyata bir yıldızı kapacağız inşaallah. orta sahaya çok koşan, pres gücü yüksek bir yıldız futbolcu bekliyorum. bak yine söylüyorum şampiyonlar liginde selçukla olmaaz, olmaz arkadaşlar. açın izleyin maçlarımızı selçuk'un ağır kalması yüzünden, rakiplerin presi sonucu kaptırdığı toplar yüzünden kaç gol yemişiz. ha selçuk 2011/12 sezonundaki futbolunu oynar sorun kalmaz ama yaşı olmuş 32 ve son üç sezon resmen taraftarı çıldırtmış. güvenebilir miyiz?

    şampiyonlar liginde ilk sekiz takım arasına girmek hele bizim gibi ülke takımları için mucizedir. biz bu mucizeyi selçukla yektayla djemaili'yle yapamayız. bu sezon ciddi üç adam almazsak 2016/17 sezonunu kaybederiz. unutmayın sneijder bile ilk yarım sezon uyum sorunu yaşadı. her yeni futbolcu takımın tam bir dişlisi olmak için zamana ihtiyaç duyar bu tartışmasızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın