resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3313
    ben transfer edeceğim zaman başkaları da araya giriyor istemiyorum demek galatasaray'a transfer etmek istediğim futbolcu kimsenin istemediği çer çöp olması lazım demek. yani sabriler, niasseler, aydınlar, bilaller, sercanlar galatasarayın futbolcusu olmalı hocanın yaptığı açıklamaya göre.

    hayatımda bu kadar abuk bir transfer politikası görmedim. geçen sezon herkes ne diyordu bizde sneijder, muslera gibi oyunun kaderini değiştirecek futbolcu olsaydı biz şampiyonduk demiyor muydu? burdan da mı feyz almıyorsun be adam. akhisarda yönetim seni tebrik eder aferin para harcamadın diye ama buralar oralara benzemez. şampiyonlar liginde dörtlük olduğunda arkanda kimse durmaz.

    bunlar klasik terim esintileri ama. terimde ne zaman hazır kadroyla başarılı olsa ardından kendi transferlerini yapmaya başladığında hep böyle çer çöp doldururdu. ego var ya ben bunları adam ederim egosu. hamzada da aynı esintileri görüyoruz.

    birinin kafasına vura vura iyi futbol iyi futbolcuyla oynanırı kafasına vurması lazım. yoksa ilk yarıyı çıkartamayacak haberi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın