resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 230
    takimimizin efsane kaptanlarindan beyefendiliği ile herkesin saygı duydugu yeni sportif direktörümüz.

    bundan seneler önce -dediğim tarihlerde orhan ak sol bekimiz olmakta- bi spor programinda yorumculardan biri iken söylediği şey aklımdan çıkmayan kaptanımız. mevzu bahis durumda mevcut kadromuzdaki sol beklerimiz sakat veya cezaliydi daha önce sol bek oynayan birisi de yok takımımızda ve aynen şuna benzer bi şey demişti "ya sol beke birini koyarsin oynar o kadar da kritik bi mevki değil" nasıl ya demiştim nasıl birini koyarsın da oynar. o ne demekti öyle kaptan? kendi kendime o an futbolun dinazoru böylelerine deniyor demiş ve konuyu kapatmıştım kendimce.

    şimdi sabri konusunda herkesin canı yandı sabri haricinde sanırım. çünkü sabri'nin röportajına bakıyorum bi rahatlık, ben neyin ne olduğunu biliyorumculuk, zaten efsane kaptanımızla da görüşmesi 5 dakika sürmüş geri kalanında da "muaabbet" etmişler. kaptanlık krizi çıkarmçıkarmıyormuş falan. sabri bey siz bu takımın kaptanı olacak donanımda değilsiniz.

    beş dakika süren sözleşme yenileme noktasında önüne gelen ilk fiyat bu muydu şimdi senin muabbetçi sabricim. buysa sıkıntı yok senin canın saolsun. cüneyt kaptanım bu takımın evladı sabrinin neden menajeri var ve hala komisyon almakta kendileri. tamam bu futbolcu profesyonel de sizin açıklamalarınız o kadar sığ kalıyor ki bana da bunu sorma hakkı doguyor.

    keşke şu işlere girmeseniz be kaptan. şimdi bülent korkmaz aslanım benim canım feda ama gel gelelim melekelerinin saha içerisinde faydalı olacağını düşünenlerdenim. teknik direktör ya da sportif direktör olmasını istemem aynı şeyler sizin için de geçerli kaptanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın