resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3264
    her zaman desteklediğim bizi ileriye taşımasını can-ı gönülden istediğim teknik direktör. amma velakin yapılan açıklamalar ve transfer konusun da ismi geçen futbolculardan dolayı kendisine olan inancımı yitirmiş gibiyim. hamza hoca ben büyük oyuncu istiyorum yıldız oyuncu istiyorum drogba sneijder ayarında futbolcu istiyorum dese kimse kendisine itiraz etmezdi edemezdi etse bile bunun altında kalırdı. çünkü orta da bu sezon bitti denilen bir havada devir alınmış ve 2 kupa alınmış bir takımın teknik direktörü var. ama kendisi galatasaray'ın borçlarını bitirmeyi ya da arttırmamayı kendisine misyon edinmiş bu senin işin değil hocam bu takımın senden önce de bu borç vardı ve kimse sikine takmıyordu.

    kendisi eğer borç bitirmek borç sıfırlamak istiyorsa ilk önce sportif başarı sağlaması gerek 1 sezonda 2 kupa ile kulüb 200 trilyon kazandı. şimdi çıkıp kimse b.dormund jurgen klopp örnekleri falan vermesin iyi günde kötü günde 80.000 bine oynayan bir takım dormund. çok iyi hatırlıyorum bu play off zırvasının getirildiği sezon içerdeki trabzon maçını stadda izledim şimdi tam hatırlamıyorum ama 40 bini bulmayan bir taraftar vardı takım şampiyonluğa gidiyor ama stad dolmuyor ki çok önemli bir maç bunu niye anlattım sebebi belli hala geçen seneden kalma bir hezeyan bir sırt dönmüşlük siklememe durumu vardı. yani türkiye'de sportif başarı olmadan ne kadar iyi oynarsan oyna kimsenin umrunda değil kendi taraftarının bile. kulüplerin en büyük gelir kaynakları stad gelirleri, forma satışı ve yayın gelirleri olduğuna göre bunlar olmadan hamza hoca acaba nasıl borç ödemeyi amaçlıyor? sportif başarı olmadan bu gelir kaynaklarından acaba nasıl bir mali akış sağlanacak? biri kendisine drogba ve sneijder'in geldiği dönemden sonraki gs store satışlarını anlatsın. bugün real madrid james rodriguez'e o kadar nasıl veriyor deniliyor çünkü verdiği para kadar bu oyuncuyu pazarlayarak para kazanıyorlar verdiği paranın yarısı kadar forma satışı yapıyorlar.

    ben kendisinin yapmış olduğu " transfer yapmasak bile şampiyonlar lig'inde bir yerlere varırız" açıklamasını talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. bu bir hayalden öte değil süper lig'i ite kalka şampiyon olmuş bir takım nasıl transfer yapmadan şampiyonlar lig'inde bir yerelere varabilir- ki bu takım geçen sene aynı lig'te 19 gol yemiş.

    en büyük hatası taraftarı arkasına alması gerekirken karşısına almış olması. bu ülke'de arkanda kimse olmazsa bir hiçsin hocam heleki konu futbol ise taraftar sana sırt dönmüş ise devam etmek bir şeyleri başarmak pek mümkün değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın