resim
Mehmet Cüneyt Tanman
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:68
Uyruk:Türkiye
  • 214
    akıl almaz bir açıklama yapmış yönetici. kardeşim madem kılı kırk yarıyorsunuz herkesin söylediği gibi sabri'ye 1.5 milyon tl bakınız tl diyorum teklif etseniz yok mu diyecekti, görseydik o zaman sabri'nin galatasaray çocuğu goygoyunu. zaten piyasası maksimum bu kadar eder bu adamın, deseydin kardeşim gel menajersiz çözelim bu işi. ama yok taraftarın binbir cefayla, sıkıntıyla kulübe katkı verdiği paraları yedireceksiniz değil mi yakına, arkadaşa ona buna.

    açıklamalarla hareketler tutmayınca sıkıntı oluyor, bu hareket bizim bok gibi paramız var istediğimize saçarıza geliyor. kardeşim otursanıza hamit ile yekta ile aydın ile onunla bununla maaşları düşürmek için, madem sıkıntıdasınız feda desenize biraz. yok paramız boksa bizde bilelim; boktan, katar liginden hallice türkiye liginin vasat orta saha topçusu 32 yaşındali bilal kısa'ya eyvallah demeyelim de podolski'yi isteyelim, van persie'yi isteyelim.

    hamza hoca istedi imzaladık demek sorumluluktan kurtuluyorum demek değildir, adam 1.8 milyon euro + 45k maç başı para verin 1 kuruş aşağısına olmaz mı dedi sanki. pazarlık yapanın yine yönetim olması lazım.

    yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın