resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3256
    tekniğini taktiğini geçtim elimizdeki kadroyla sanki türkiye ligi cepteymiş gibi şampiyonlar ligi'nde bile başarılı olacağımızı düşünüyor. bunu ben söylemiyorum, kendi açıklaması. bu nasıl bir oportünistlik, bu nasıl bir polyannacılık hocam?
    geçen sene yakalanan olumlu hava ve ivmeyle, biraz da şansının yardımıyla şampiyon oldun eyvallah da gerçekleri gör artık biraz nolur ya. hala sabri'ye, umut'a falan mı dilenecek bu takım? hala bu adamlara mı tahammül edecek taraftar?

    bilal'i aldın, bir de niasse diyorsun. niasse kimdir allah aşkına hocam ya? akhisar'ı galatasaray'a mı toplamaya çalışıyorsun napıyorsun anlamadım ki. yapma hocam allah rızası için vizyon sahibi ol biraz bak sen de galatasaray kültüründe yetişmiş, galatasaray vizyonu görüp geçirmiş adamsın maddi durum kötü diye çer çöp oyunculara dilendirme bizi gözünü seveyim. oynat gençleri, oyuncu kazan, piyasaya yeni oyuncular çıkar, başarı gelmese de gıkımız çıkarsa namerdiz. en azından vizyon sahibi deriz, yeni bir şeyler kurmaya çalışıyor deriz, bu sene olmazsa seneye olur, biz o başarıyı bekleriz ama ne olursun 30 yaş üstü adamlara dünyanın parasının verileceği sözleşmelere onay verip elimdeki kadro şampiyonlar ligi için bile yeterli deme ya.

    seviyorum seni, çok kızsam da kötü laf etmek istemiyorum ama lütfen mantıklı bir hamlen olsun hocam artık. bak fener gümbür gümbür geliyor, beşiktaş yeni bir oluşum içinde, trabzon'da mbia falan konuşuluyor, lig geçen sezonki gibi olmayacak. şampiyonlar ligi'yse hey yavrum hey.

    hocam nolur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın