resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6811
    aldığı yüksek maaştan ötürü eleştirilen futbolcumuz;

    bence de sabri sarıoğlu'na verilen ücret baya yüksek. kulüp maddi sıkıntı içindeyken sabri gibi altyapımızdan çıkmış, yıllardır takımda oynayan bir oyuncumuza bu denli yüksek maaş vermek tutarsız. bence sabri daha düşük bir ücrete ikna edilebilirdi.

    ancak aldığı ücretten yola çıkılarak adamı yerin dibine sokmaya da gerek yok. bu sene şampiyonlukta büyük payı vardı bu adamın. adam sezon başı ortada hiçbir neden yokken kadro dışı bırakıldı. yerine oynayanları da gördük. (veysel,tarık..) döndükten sonrada oldukça iyi maçlar çıkarttığı bir gerçek. şampiyonluğa en çok katkı yapan oyuncuları sırala deseler 1'e muslera, 2'ye sneijder 3'ede sabri'yi yazarım. önyargısız baktığımda sabri sarıoğlu tüm kariyeri boyunca en olgun futbolunu bu yıl oynadı ve takımda fark yaratan oyunculardandı. aydın yılmaz la aynı cümle içerisinde geçmesi bile ayıptır.

    yönetime ve hamza hocaya gerekli takviyeler le ilgili eleştirilerimi yaptım. ancak yönetimin yaptığı belkide en doğru şeylerden biri sabri sarıoğlu ile sözleşme yenilemek. haaa şunuda ekleyeyim yinede bu takıma bir sağbek ve alınabiliyorsa bir solbek alınmalı. ama kaliteli iki bek. 2012 eboue gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın