resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6808
    3 kulvarda yarışacağımızı, sabri'nin de 30 maç barajını çok rahat aşacağını düşünürsek:

    garanti ücreti: 4.8 milyon tl
    maç başılar: 1.35 milyon tl
    ekstra primler: 600 bin tl.
    toplam: 6.8 milyon tl veya rakamla yazacak olursak 6.800.000 tl

    bu sözleşmeyi kaptığı için sabri suçlu değil elbette, sonuç itibariyle galatasaray'ın kendisi ile sözleşme uzatmama imkanı vardı ama hoca ve yönetim tasarruflarını kalmasından yana kullandılar. lakin daha geçenlerde tekerlekli sandalye basket takımı oyuncularının maaşlarını alamadığı haberleri çıkmıştı. hani şu üst üste 2879 kez avrupa ve dünya şampiyonu olan takımın oyuncuları. keza ergin hoca ve basket takımı bütün sene doğru düzgün maaş alamadan oynadılar.

    şu tablo içerisinde her fırsatta "ben galatasaray'ın çocuğuyum" diyen bir adamdan ben "sayın başkanım/sayın yöneticim, mali durumumuz ortada. ben bu parayı kabul edemem. şu kadar paraya oynarım" demesini beklerdim. günümüz futbolunda profesyonel oyuncuların hiçbirinden böyle bir tepki beklenmez normal şartlarda. ama her defasında ben galatasaraylı'yım romantizmi yapan adam da bunun hakkını vermek zorunda ve bundan daha iyi bir fırsat da olamazdı. en azından geçen seneki paraya oynarım deseydin be birader?

    yemin ederim kanıma dokunuyor faydasızların aldığı bol sıfırlı maaşlar.
    kontrat yapma konusunda en özürlü kulübüz, bir oyuncu ne kadar yeteneksiz olursa olsun, kapağı galatasaray'a attı mı hayatının vurgununu yapıyor amk yerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın