resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6803
    olay biraz farklı eksende değerlendiriliyor bazı taraftarlarımızca. benim isyan etmemin ve sinirlenmemin temel nedeni maaşın hak edilip edilmemesinden öte mali fair play, kemerleri sıkıyoruz, boşa harcanacak kuruşumuz yok geyiği yapılıp amatör branşlar sefalet içersinde bırakılırken kendisine fütursuzca paralar saçılmasındadır.

    eğer kulüpte şu an belli bir refah seviyesi olsa bütün sporcularımızın maaşları tıkır tıkır ödense, basketbol şubesinde çekilen sıkıntılar çekilmeyip dursun özbek'in seçim vaadi olarak söylediği o eşsiz sponsor bulunsa ve ergin ataman'ın sözleşmesinde indirim yapmak için günlerce pazarlıklar yapılmasa sabri'nin sözleşmesinin ederinin üstünde uzatılması bu kadar infial yaratmayacak. nitekim ünal aysal döneminde işler iyi giderken burak ve selçuk'un kontratları bu denli göze batmıyordu ama ekonomik olarak sallantı başlayınca o dehşete düşüren kontratlar bir kere daha su yüzüne çıktı

    son sözleşme uzatılması olayı fikir ve zikrin uyuşmaması. sabri eğer galatasaray'dan ayrılırsa futbol piyasasından silinip gider çünkü hem maddi hemde manevi olarak onu galatasaraydan başka hiçbir kulüp tatmin edemez. yani sabri galatasaray'a muhtaç koskoca galatasaray sabri'ye değil. tıpkı hasan şaş gibi 2-3 sene sonra çıkıp ntv sporda yorum yapar, galatasaray'a falan sallar. hal böyle olunca da sanki "dünyada" sağ bek kıtlığı yaşanmışçasına kamuoyuna yapılan açıklamaların tezatı yapılan bir kontrat taraftarda infial yaratmış vaziyette. lokal ligte umursamazlığına nazaran faydalı olduğu da maçlarda vardır ama hiçbir gerçek şu şartlar altında kendisine bu denli yüksek değer biçilmesini açıklayamıyor.

    yönetim ve hamza hamzaoğlu çok büyük bir sorumluluk altına girdi. ben açıkçası tarık ve sabri'nin maaşları baz alındığında( yaklaşık 3 milyon euro) buraya üçüncü bir sağ bek harcaması yapılacağını düşünmüyorum. tahminim hoca sabri ile devam etme kararı aldı. işte zurnanın zırt dediği yerde burda ortaya çıkar. eğer şampiyonlar liginde barcelona, bayern real madrid gibi takımların karşısına sabri'yi sürersek canı istediğinde oynamayan, geriye dönmeyen, forvete gidip pres yapan sorumsuz halleri ile başımıza çok iş açıcaktır. burda da suç onda olmayacak ribery, robben, messi, ronaldo gibi adamların karşısına sürüp yeterli görende olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın