resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6770
    (bkz: #1696516)

    söyledik arkadaş, olacak şey çok net bariz belliydi.

    yıllardır bu adamla dalga geçiliyor, sosyal medyada geyik konusu yapılıyor ama asıl taşak geçilen biz taraftarız ve bunun farkında da değiliz.

    oğlum yiyolar bizi lan. yıllardır yiyolar. bu amına koduğumun düzeninde öyle pis, kirli bir teşkilat nam salmış ki. nasıl menajer oyunları, çıkar ilişkileri varsa, sikiyolar bizi. ayakta uyuyoruz oğlum biz.

    ben yeri geliyor bir tane orjinal forma alabilmek için götümü yırtıyorum. iş güç sahibi değilim, yeni mezun bir işsizim. bilen bilir bu durumun zorluğunu. ama aklımda hep sağdan soldan para arttırıp 4 yıldızlı forma alıp arkasına wesley sneijder yazdırmak var. çünkü deli gibi seviyorum abi galatasaray'ı.
    ama bu sözde ''galatasaray'ın çocukları'' varya bu...hiç haketmediği halde dünyanın parasını kazanan kan emiciler varya bu. iki üçlü çektirip, çocuğuyla sahaya dalıp taraftara nasıl yaranacağını bilen tipler. bunlar galatasaray'ın evladı değil kardeşim. galatasaray'ın bir evladı varsa binbir zorluk içinde mücadele vermesine rağmen maaşından fedakarlık eden ergin ataman'dır; mükemmel mücadeleleriyle gururumuzu kabartan engelsiz aslanlardır, bizizdir lan biziz, yağmur çamur kar demeden, yol çilesi demeden galatasaray'ı yalnız bırakmayan taraftarlardır asıl galatasaray'ın çocuğu.

    çok sinirliyim. daha fazla yazarsam ceza almam kuvvetle muhtemel, zor tutuyorum kendimi.

    galatasaray gibi yüce bir çınara yakışmayan bir adet adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın