resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6769
    fener kjaer'lerin, nani'lerin peşinden koşup bir yandan da selçuk, bekir gibi gereksizleri yollarken biz ise şunu yapıyoruz:

    http://www.galatasaray.org/...smesi-uzatildi/27251

    alenen taşşak geçiyorlar bizimle, başka bir şey değil. yazıklar olsun. ben artık anladım ki galatasaray forması bazı adamlara cidden çok ucuzmuş. fazla kutsallaştırmanın anlamı da yok.

    ''maddi olarak iyi durumda değiliz, maaş bütçesini azaltmamız lazım'' diyip de sabri'ye yıllık neredeyse 2 milyon euro para (maç başılarla çok daha fazla olabilir) verene bizim orada bir şey derler de ne dediklerini söylemeyeyim. ceza yemek istemiyorum.

    bir de son zamanlarda ''çapsız, vizyonsuz'' tarzı ifadeler çokça kullanılıyor sözlükte. bu yeni sözleşmenin imzalanmasına aracı olan kim varsa çapsızın, vizyonsuzun allah'ıdır. büyük klüpler böyle amatörce yönetilmez. yazık yemin ediyorum yahu. bizim kadar bu işleri sikine takan yok mu şu yönetimde.

    not: bu arada juventus'ta pogba yılda 1.7 milyon euro kazanıyormuş. ulan sasdhashdhadhsad... valla komik be. bu yeni yabancı kontenjanını çok yanlış anlamış bizimkiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın