resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1981
    gökhan gönül 18 temmuz 2007 de fenerbahçeye gelmiştir.geldiği sezon,yani 2007-2008 sezonu fenerbahçenin avrupada başarılı olduğu nadir sezonlardandır ve zico ile birlikte gerçekten güzel top oynamışlardır. chelsea'ye elendikleri sezon yani. gökhan gönül ise , aynı şu anki sabri gibi o zaman enerjiden başka hiç bir şey katamayan bir oyuncuydu. hala maldanado kezman diyor adam. hamit altıntop , sabri diyor sağ bek adayı olarak. çıldırmamak elde değil.

    caner erkin bizde oynadığı sezon, türkiye kupasında sol bek değil , sol açık oynamıştır. o yüzden değerlendirmeye katmadım, ama adam kendi yazmış zaten. o da ayrı bir fantastiklik.

    yahu kardeşim çok mu zor bilgilerle oynama yapmadan gerçekleri yazmak. olay alex telles'i eleştirmeyi,savunmayı falan geçti artık, kağıda yazılı gerçkeleri çarpıtacak boyuta geldi.

    alex telles galatasaray ilk onbirinin en genç ismidir ve gelecek vaad etmektedir. siz saldırdıkça istatistiklerle, verilerle, geçmiş örneklerle savunmaya devam edeceğim. ulan sokakta görsem tanımam adamı fanboyu gibi oldum sayenizde be.

    edit: iyice karşılıklı atışmaya dönmesinden çekindiğim için buraya ekliyorum. fenerbahçenin avrupada en başarılı olduğu o meşhur chelsea sevilla maçlarının olduğu dönemde gökhan gönül o takımın en zayıf halkalarından biriydi. fenerbahçenin o sezon zico ile birlikte nasıl futbol oynadığını ve bizim bile takdir ettiğimizi unutmayın. ikinci olarak, caner erkin konusu. sol açık oynadığı için türkiye kupasında değerlendirmeye almadım adamı. bu konuda başka ne söylenebilir bilemiyorum.

    son olarak, alex telles caner'den gökhan'dan iyi oyuncudur dediğim bir entry varsa sözlüğü bırakırım bu gün. benim dediğim, yakın dönem lig tarihindeki en iyi iki bek bile telles yaşlarında aşağı yukarı böyle topçulardı. ki bu adamlar türk. telles gibi brezilyadan çıkıp gelmediler. bunu anlamak ne kadar zor olabilir, anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın