resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6695
    bundan 4 sene eboue ilk geldiğinde afrika kupası zamanı dışında forma giyemeyen, neredeyse yüzünü unuttuğumuz bi adamdı. herkes çok umutluydu o zamanlar "artık sabri devri bitiyor" diye. gerek eboue'deki düşüş, gerek yabancı sınırının sıkılaşması, gerek de kendisi gibi camianın çocukları olan hamza hamzason gibi isimlerin takıma gelmesiyle tekrardan yerini sağlamlaştırdı.

    4 sene önce bitiyor dediğimiz adam yakında karısıyla beraber lamborghini'nin distribütörlüğü için doğuş otomotivle çekişecek. bize de sahada yaptığı çirkeflikleri, kendi arkadaşlarına saldırmalarını, ileri çıkıp eli belinde beklerken arkadaki savunma arkadaşlarını zor duruma düşürmesini izlemek kalacak.

    teşekkürler hamza hamzason ve yönetim. bundan sonra bu taraftardan* maddi ve manevi desteğin ---buraya argo bi kelime gelecek--- alırsınız.

    edit: görüyorum ki birçok kişi olaya sadece futbol yönüyle bakıp "iyi bir yedek" diyerek yeni sözleşme yapılmasına olumlu bakıyor. sahadaki çirkefliklerini geçtim, kupa maçında kaçırdığı kritik* bir penaltı sonrası bir şey olmamış gibi, sanki halı sahada takılan abiler misali pis pis sırıtmalarına ses etmiyorsanız sizin için sorun yoktur. benim midem sizinki kadar geniş değil.

    ha bir de kaptanlık gitti diye yaptığı tirpleri, astığı suratları da unutmayın. sanki saha içinde adam gibi bir karaktere sahip de utanmadan kaptanlık istiyor. neyse, görüyorum ki müstehakmış sabri gibi adamlar size.

    edit 2: alacağı ücret için 1.8 milyon € diyorlar. lan biri şaka desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın