resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3162
    kendisine, vizyonsuz demenizi anlıyorum, şu ana kadar ismi geçen transfer söylentileri sizi tatmin etmemiştir falan..

    kendisine, ezik de diyorsunuz.bunu anlayışla karşılamıyorum ama yine de bir kalıba oturtabiliyorum; ılıman tavrı, herkesin suyuna gitmesi, mütevaziliği, yırtık ya da çirkef olmayışı itici geliyordur falan..

    ancak kendisine, geçirdiği ikinci transfer sezonunda yaptığı ilk transfer üzerinden hırsız diyorsunuz ya işte o zaman sizden öyle iğreniyorum ki..

    kimse kusura bakmasın ama bu adama bilal kısa transferi yüzünden ''hırsız'' ve''eşe dosta para yediriyor'' diyen adam gerçekten saf kötüdür benim gözümde.böyle bir adama güvenilmez, tamamen fesattır ve insanlıktan nasibini almamıştır.ayrıca zeka seviyesi de yerlerdedir.daha ağır konuşmayacağım.

    yahu arkadaşım, bu adam deli mi ömrü boyunca hayalini bile kuramayacağı bir mevkiye gelip, yarım sezonda muazzam başarılar yaşayıp önünde ucu bucağı olmayan bir kariyer fırsatı varken bilal'e biraz para kazandırma aşkına güvenmediği halde bu adamı transfer etsin.

    bakın ben de bilal kısa transferinden memnun değilim ama ben nasıl yazımın başında sizin o saygısız kelimelerinizi bile bir kalıba sokup anlayış gösterdiysem siz de biraz insan olup bunu yapmaya çalışacaksınız.

    size biraz yardımcı olmak gerekirse;

    hamza hoca elindeki imkanlar dahilinde kadroya ancak bir ya da iki tane yıldız transferi yapabilecek. gerisi kadroyu derinleştirmek adına alınabilecek, verimli rotasyon oyuncuları olacak.hocanın gözünden baktığımızda; yıldız oyuncu ihtiyacı olan mevkiler hangileri?forvet hattı, kanat hücumcuları, maksimum bir sağ bek. bunlar haricinde selçuk'un mevkisine, takım kaptanını kesebilecek bir transferin mecburiyeti var mı? * yok. peki selçuk'un yedeği kimler.hepsi çerçöp.peki, hem ucuz maliyetli, hem hocanın tanıdığı, hem formunun zirvesinde ve milli takıma kadar yükselmiş, selçuk'un arkasında beklemeye laf etmeyecek ve onun yokluğunda onu aratmayacak birisi geliyor mu aklınıza? hamza hocanın gelmiş;bilal kısa.

    he bana kalsa selçuk inan bile bu mevki için avrupa yolculuğumuzda yetersizdir ve hocanın selçuk'un önüne değil de arkasına oyuncu alması hatadır.ancak buna maksimum '' yanlış transfer'' derim. ve '' hırsızlık '' diyenin insanlığından şüphe ederim
App Store'dan indirin Google Play'den alın