resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 3154
    çifte kupa kazanılmasında büyük pay sahibi olan teknik direktörümüz;

    ancaaak futbolda dün yoktur bugün vardır. 2008-2009 sezonunda da mustafa denizli beşiktaş ile çifte kupa zaferi yaşamış ancak bir sonraki yıl avrupa da ve ligde alınan kötü sonuçlar sonrası yollanmıştır. ki hamza hocamın kredisi bir mustafa denizli kadar olmayacaktır. belki skor tabelasında aldığımız çifte kupa ve ligde topladığımız 77 puan vardır ancak biz saha içine oynanan oyuna odaklanmalıyız.

    süper kupa maçı f.bahçe : bütün maç boyunca oyun üstünlüğü f.bahçe'deydi. normal sürenin ve uzatmaların golsüz eşitlikle geçilmesinde muazzam oynayan muslera ve iyi bir maç çıkaran chedjou-semih ikilisinin payı yüksekti. oyun üstünlüğü malesef tüm maç f.bahçedeydi.

    g.saray 2 f.bahçe 1 : kendi sahamızda oynadığımız ligin ilk derbisiydi. ilk yarı oyun üstünlüğü yine f.bahçedeydi. ikinci yarıda da işler yolunda gitmezken alvesin gereksiz bir hareketi ve kırmızı kart yemesiyle fener 10 kişi kalmış ancak ondan sonra oyun üstünlüğünü alabilmiştik. son dakikalarda kurduğumuz baskıya rağmen gol pozisyonu üretemiyorduk ve ancak sneijder'in şapkadan 2 tavşan çıkarması sayesinde galip gelmiştik.

    g.saray 0 trabzonspor 3 : bu maçla ilgili çok fazla şey karalamaya gerek yok. maçta oynanan oyunun karşılığı olarak ağır bir hezimet yaşamıştık.

    beşiktaş 0 g.saray 2 : bütün sezon boyunca belkide en akıllı ve derli toplu oynadığımız büyük maçtı. ancak beşiktaşın da ikinci yarının başında veli kavlağın kırmızısı ile 10 kişi kaldığını ve rakip 10 kişi iken verilen pozisyonları unutmamak lazım.

    f.bahçe 1 g.saray 0 : esasında maça özgüvenli ve iyi başladık. selçuk ve burak ile de önemli 2 gol pozisyonu kaçırdık. ancak 15. dakikadan sonra yavaş yavaş fener oyun üstünlüğünü aldı. bilhassa ikinci yarı maç adeta tek kaleye döndü. kalemizde birçok pozisyon verdik. tam yavaş yavaş fenerin temposu ve baskısı düşerken son dakikalarda kontraataktan bir gol yiyip maçı kaybettik. ikinci yarıdaki silik oyunumuz düşündürücüydü.

    trabzonspor 2 g.saray 1 : şampiyonluk iddası olmayan bir trabzonspora karşı bizim mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık. ancak trabzonspor beklenmedik derecede agresif ken bizde o derece silik bir futbol oynadık. kötü oynadık ve malesef çok önemli bir 3 puan kaybettik.

    g.saray 2 beşiktaş 0 : yine şampiyonluğa havlu atmış bir rakibe karşı 50 bin kişilik bir seyirci desteği ile maça başladık. golüde çok erken bulduk. ancak 15.-75. dakikalar arası oyun üstünlüğünü beşiktaşa kaptırdık. ikinci yarıda golü bulduğumuz dakikaya kadar kalemizde önemli tehlikeler yaşadık. 2-0 'dan sonra beşiktaş'ın direnci düştü ve maçı kazanmayı başardık. ancak çok uzun bir süre üstelik kendi evimizde oyunun mutlak hakimi beşiktaştı.

    kupa finali g.saray 3 bursaspor 2 : bursaspor kendi evinde oynuyordu ve avrupa kupalarına katılabilmesi için mutlak galip gelmesi lazımdı. biz ise şampiyonluğun rehaveti ile bu maça çıktık. tabiki bu maçın kazanılması büyük başarı. ancak bursasporun direkten dönen topları, sinanın kurtardığı kritik pozisyonlar ortada. ayrıca bursasporun adeta stopersiz oynaması ve yaptıkları basit hatalardan yedikleri gollerde unutulmamalı. bilhassa ikinci yarı öne geçtikten sonra hızlı gelen her bursaspor atağında pozisyon vermemiz oldukça düşündürücüydü.

    görüldüğü gibi şampiyon olmamıza rağmen bu takımın önemli eksikleri var. lig bittikten sonra ntvsporda lig istatistiklerini inceledikleri bir program yaptılar. ilginçtir topla oynama oranı, atılan şut, girilen gol pozisyonları, verilen gol pozisyonları gibi istatistiklerde en iyi takım biz değildik. tamam istatistiklerde belki herşeyi açıklamıyor ancak yukarda açıkladığım gibi büyük maçlarda oynadığımız oyunlarda ortada. takıma nasıl olsa şampiyonuz diye önemli takviyeler yapılmazsa işimiz cidden zor olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın