• 271
    galatasaray kariyerinde hileye gram gerek olmayan oyun. ilk sezon transfer bütçemiz yok orası tamam. ama bedelsiz oyuncular denen bir faktör var. yüksek maaş alan oyuncularımızı satabildiğiniz kadar satın. şino, muslera hariç tabi. forveti burak götürüyor ilk sezonda. sola savitsky (bedelsiz) sağa bruma'yı koyun uçuruyorlar takımı. selçuk, dzemali, şino gayet iyi zaten. sağ beke bedelsiz biraz yaşlı ama espen ruud'u alabilirsiniz, iş yapıyor. stopperler de fena değil, semih ve chedjou. koray'ı da mutlaka değerlendirin, iyi gelişiyor. sol bek gözü kapalı telles. para kazanmak için muslera'yı satıp bedelsiz pacheco'yu alabilirsiniz, çok iyi iş yapıyor. orta saha rotasyonu için bedelsiz kharja da alınabilir.
    sağ açıkta bruma olmuyor diyorsanız ki oluyor ama illa transfer istiyorsanız 3.2 milyona serbest kalma maddesi olan sisto harikalar yaratır orada. ilk sezonu böyle rahat bir şekilde bitirebilirsiniz.

    ikinci sezonda orta sahalarımız yaşlanacağı için tielemans'ı cüzzi bir fiyata ve barca'lı sergi roberto'yu 2-3 milyona alabilirsiniz. burak'ı satabilirseniz yerine sağlam bir forvet alabilirsiniz. yine ligde şampiyonluk, şampiyonlar liginde gruptan çıkmak garanti gibi bir şey olur.

    üçüncü sezonda defans hattına takviye yaparsınız. artık hedefi de şampiyonlar ligi şampiyonluğu yapabilirsiniz. zira şansınız yaver giderse 1. - 2. sezonda bile şl şampiyonu olabilirsiniz. ben çok ballı bir şekilde ilk iki sezon şl finaline kaldım. iki finalde de chelsea geldi. başa baş oynadık ciddi şansım vardı ama olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın