• 268
    galatasaray ile 6 sezonda 6 lig şampiyonluğu 4 kupa 4 süper kupa aldık.
    şampiyonlar liginde 3 defa 2. turda 2 defa çeyrek finalde elendim 1 defa 3. olup avrupa ligine gittim orada da finalde chelsea'ye yenildim penaltılarda
    sanırım chelsea'yi bu ounda galatasaray avrupada kupa alamasın diye yapmışlar.
    bu dönemde sivrilen bazı oyuncuları yazmıştım daha evvel.
    aynı dönem içersinde fransa ile dünya kupası kaldırınca avrupanın büyük liglerinde kupa kazanmak için sözleşmemi uzatmadım ve ayrıldım takımdan

    tabi ben daha yüksek seviye takımlardan teklif beklerdim ama maalesef gelmedi o teklifler yaz ayları sonuna doğru ispanya milletler ligi içi teklif yaptı kabul ettim ama bilic'in ingilteresine kaybedince elendim ve stifa ettim.

    daha sonra sezonun son bölümüne doğru köln'den gelen teklifi kabul ettim sezonun kalan bölümünü inişli çıkışlı bir grafikle ligde kalarak bitirdim yaz döneminde ise transferde fırtına estirdik.
    tabi o kadar para harcayıp lige çok kötü başlayınca kovdular bu sefer.

    oyunun totalinde 8. sezonun yarısında türkiyeden gelen teklifi boş kalmamak için kabul ettim mart ayı için aldığımız hazırlık maçı dışında eylül ayına kadar maç görünmüyordu zaten.
    bu arada süpriz bir durum oldu ve sezonun son bölümünde kötü bir dönem geçiren lyon'dan gelen teklif ile fransa'nın yolunu tuttuk.
    elde çok iyi bir kadro vardı ama başarısız olmuşlardı.
    kalan 7 maçın 5 ini kazanarak takımı 8. likten 4.lüğe taşıdık
    toplamda 9 lyonda ise 2. sezona sadece galatasaray'da iken keşfettiğim bir regenin boşta olduğunu görünce onu transfer ederek başladık.
    zaten çok iyi bir kadro vardı
    fransa kupasında yarı finalde kaybettim avrupa liginde ise son 16 ya kadar beraberlik dahi almadan ilerledim son 16 da real madrid'i ilk maçta içerde 2-1 yenmeme rağmen deplasmanda 6-1 yenildim.
    tek yenilgi ile avrupa liginden elendim.
    fransa ligini ise yürüyerek diyebileceğim kadar kolay bir şekilde kazandım.
    aynı sezon içersinde türkiye ile yine milletler liginde başarsız olunca milli takım defterini kapattım.

    10. sezonun başında ise çok süpriz bir gelişme yaşandı
    takımda gençleştirme yapmam gereken bölgeler vardı ama transfer bütçemiz çok azdı ayrıca takımda işe yarar ne kadar futbolcu varsa talibi vardı ve gitmek istiyorlardı
    mutsuzluk ve huzursuzluk hakimdi ortama
    bende gereğini yaptım ve bu ortamda daha fazla bulunamam deyip istifa ettim.

    bir süre işsiz kaldıktan sonra premier ligin ilk 15 haftasında sadece 19 puan alabilen arsenal ile anlaştık ve hedefi en azından avrupa ligine katılım olarak belirledik.
    kalan 24 haftada 15 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak takımı lig 5.si yaptık ve hedefi tutturduk.

    şimdi 11. sezonun başındayım.
    yalnız takım aşırı yaşlı ve çapsız futbolcu doluydu.
    şuan için iyi bir 10 numara dışında çok sağlam bir 11 oluşturdum ama alternatif kadro için epey transfer yapmak gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın